Helsingin Sanomat tuottaa The Economistin The World in 2020 -julkaisun suomeksi

Maailma 2020
The Economistin julkaisu The World in 2020 ilmestyy tammikuussa suomeksi Helsingin Sanomien tuottamana. Maailma 2020 sisältää The Economistin ja HS:n toimittajien tarkkaan punnittuja ja rohkeita ennustuksia vuoden 2020 tärkeimmistä tapahtumista.

Brittiläinen The Economist julkaisee vuosittain aikakauslehden, joka ennakoi alkavaa vuotta. Lehdestä on tullut 34 julkaisuvuotensa aikana vankka osa The Economistin tuoteperhettä. Sillä on miljoonia lukijoita ympäri maailman. Englanninkielisen kansainvälisen version ohella The Economist on jo pitkään tuottanut lehdestä paikallisia versioita alueellisten mediakumppaneiden kanssa. Lehti käännetään kyseisen maan kielelle ja siihen lisätään paikallista sisältöä. 

Tammikuussa The World in 2020 -julkaisu ilmestyy suomeksi, yksinoikeudella Helsingin Sanomien toteuttamana.Maailma 2020 sisältää molempien lehtien toimittajien tarkkaan punnittuja ja rohkeita ennustuksia vuoden 2020 tärkeimmistä tapahtumista.

Maailma 2020 -julkaisussa lukijat haastetaan miettimään, mitä maailmassa tapahtuu vuonna 2020. Mikä uusi ilmiö muokkaa suomalaista yhteiskuntaa eniten vuonna 2020? Mistä on nousemassa politiikan repivin riidanaihe? Syrjäytetäänkö Nokia Suomen arvokkaimpana yrityksenä? Kuinka designin ja muodin kauppa mullistuu?

”Tämä hieno pilotti on osa HS:n taloussisällön kehittämistä, jolla tavoitellaan uutta, talousasioista kiinnostunutta kohderyhmää”, HS:n uutistyöstä vastaava toimituspäällikkö Laura Saarikoski kertoo.

160-sivuinen Maailma 2020 on luettavissa näköislehtenä kaikille HS:n digi- ja yhdistelmätilaajille. Lehti tulee myös irtonumeromyyntiin tammi-huhtikuun ajaksi. Julkaisun arvioitu lukijamäärä on 300 000.

Maailma 2020 on osa laajempaa Helsingin Sanomien taloussisältöjen kehittämiseen keskittyvää hanketta.

Tavoita taloudesta kiinnostuneiden kohderyhmä