Mainonnan tavoittavuus ja starttimäärät hurjassa kasvussa Ruudussa

Ruutu syksy 2021 artikkelikuva

Hienon kehityksen taustalla on sisältöonnistumisia ja viime keväänä markkinoille tuotu Ruudun uusi tilaustuote, joka yhdistää mainokset edulliseen hintaan ja sisältää pääsyn kaikkiin Ruutu+-ohjelmiin.

Ruudun syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti. Sekä tavoittavuus että starttimäärät ovat kasvaneet kohisten, mikä on johtanut mainonnan kapasiteetin kovaan kasvuun.

Mainonnan tavoittavuus Ruudussa on kasvanut yli 30 % viime vuoteen verrattuna. Mainontaa sisältävä starttimäärä puolestaan kasvanut yli 100 %.

Uuden tilausvaihtoehdon myötä tarjolla on entistä monipuolisempia sisältöjä mainonnan parissa: sarjoja, urheilua ja elokuvia. Etenkin urheilu on tuonut katsojaprofiiliin lisää miehiä.

Ruudussa on tarjolla laajin valikoima onnistunutta sisältöä kuin koskaan aikaisemmin. Alkuperäissarja Syke on Ruudun katsotuin ohjelma lähes 3 miljoonalla startilla kuukaudessa. Ruudussa käynnistyi kesällä suosikkisarjan 10. kausi.

Ruudun toiseksi katsotuin ohjelma reilusti yli miljoonalla startilla on Superpesis. Selviytyjät Suomen uudesta kaudesta on tulossa Ruudussa kaikkien aikojen kausi katselumäärällä mitattuna.

BumtsiBum, Big Brother, Arman pohjantähden alla, Remppa vai muutto Suomi, The Voice of Finland Allstars ja Hurja painonpudotus Suomi tuoneet laajuutta Ruudun ohjelmistoon ja alkaneet lukujen valossa loistavasti. Myös Masterchef Australia ollut todella vahva läpi kesän ja syksyn alun.

Kaipaatko tähtipölyä brändillesi, kiinnostaako näkyvyys liikkuvan kuvan parissa?

Tutustu videomainonnan vaihtoehtoihin:

Videomainonta

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis Dove artikkelikuva

Elokuun Kuukauden kamppis on Doven Käänteinen selfie

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. Doven kampanja nostaa esiin nuorten kokemat ulkonäköpaineet.
Kuukauden kamppis
TV & video
Elokuun Kuukauden kamppis on Doven Käänteinen selfie