Luovat Ratkaisut

Kun haluat puhutella suomalaisia uudella tai erilaisella tavalla, luovasti ja innovatiivisesti, oikea kumppani on Sanoman Luovat ratkaisut.

Kauttamme saat viestillesi lyömättömän läpimenovoiman. Käytössäsi ovat Sanoman kanavat, jotka tavoittavat lähes viisi miljoonaa suomalaista viikoittain. Tuomme luovat sisällöt kaikkiin kanaviin, mukaan lukien televisio, radio, uutis- ja aikakausmediat, some sekä asiakkaan omat mediat. In-house sisällöntuotantomme palvelee tarvittaessa – rakentuu kampanja vahvalle tarinankerronnalle tai kohderyhmän taktiselle aktivoinnille. Useat asiakkaamme valitsevat Sanoma Luovat ratkaisut strategiseksi kumppanikseen, kun tarvitaan sisältökokonaisuuksien suunnittelua ja konseptointia.

  

Luovat ratkaisut

Rakennamme luovia mainonnan ratkaisuja hyödyntäen Suomen suosituimpia mediabrändejä. Luovuus lisää todennetusti mainonnan tehoa ja oivaltavasti mediaan integroitu toteutus puree parhaiten yleisöihimme. Me tunnemme yleisömme ja tiedämme miten sinun brändisi kannattaa heille viestiä. Tehdään yhdessä luovaa ja tehokasta mainontaa!

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 

Sisältöstrategiat ja -konseptit

Rakennamme sinulle sisältöstrategian, joka perustuu liiketoimintasi ja toimialasi syvälliselle ymmärtämiselle. Sukellamme kanssasi syvälle kohderyhmiesi tarpeisiin ja kerromme sinulle niiden mediankäytöstä. Autamme sinua valitsemaan ydinviestit, sisältömuodot ja kanavat, joiden avulla saavutat liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

 

 

Natiivimainonta  

Natiivimainonta on kaupallista sisältöä luonnollisena osana mediaympäristöä. Se ei keskeytä tai häiritse käyttökokemusta, vaan täydentää sitä.

Lue lisää!

 

Luovat tuotannot

Pysäyttävä. Koukuttava. Yllättävä. Mieleenpainuva. Sanoman luovat tuotantotiimit laativat valittuihin medioihin täydellisesti istuvat ratkaisut ja ohjaukset. Teemme sisällöistä yrityksesi näköiset ja kuuloiset, kohderyhmälle ja mediaympäristölle räätälöityinä. Hallinnoimme tuotantoprosessin kaikki vaiheet briiffauksesta tulosten raportointiin – yrityksesi tehtäväksi jää nauttia kattavien ja ilmiömäisten medioidemme tuomasta näkyvyydestä.

Ota meihin yhteyttä, keromme mielellämme lisää!