Kohdennettu markkinointi

kohdennettu-markkinointi-hero.jpg

Kohdennettu markkinointi

Paranna viestisi tehoa.

Kohdennetun markkinoinnin palveluilla jakelet ja kohdennat yleisöillesi osuvaa viestintää entistä paremmin, jolloin markkinointipanostustesi kannattavuus paranee.

Teemme tämän kustannustehokkailla dynaamisen mainonnan ja kohdentamisen ratkaisuilla, jotka voivat perustua segmentointiisi tai mukautettuihin yleisöihin asiakasrekistereistäsi, sivustosi kävijöistä tai niiden kaksoiskohderyhmistä.

Haluisitko tietää lisää? Ota yhteyttä

Dynaaminen mainonta

dynaaminen-mainonta-600x600.png

Dynaaminen mainonta

Autamme sinua tekemään vaikuttavampaa digitaalista mainontaa mahdollistamalla mainonnan kustomoinnin isossa mittakaavassa eri kohderyhmille, maantieteellisille alueille ja eri konteksteihin.

Lisäksi mahdollistamme jatkuvan ja aina ajantasaisen mainonnan sekä luomme merkittäviä kustannussäästöjä aineistojen tuotannossa. Päämääränä on, että mainonta olisi automatisoitu osa digitaalista arvoketjuasi.

Lue lisää

Segmentoinnin hyödyntäminen

Segmentoinnin hyödyntäminen

Parannamme kyvykkyyksiäsi hyödyntää omaa segmentointiasi selvittämällä syvällisesti, millaisista ihmisistä segmenttisi koostuvat. Lisäämme ymmärrystä siitä, millaisilla viesteillä ja missä kanavissa eri segmenttejä kannattaisi puhutella. Aktivoinnin tueksi tuomme segmentit ostettaviksi online-kohderyhmiksi ja selvitämme, mitä muita medioita yleisöt käyttävät ja miksi.

Lue lisää

segmentoinnin-hyodyntaminen-600x600.png

Mukautetut yleisöt

mukautetut-yleisot-600x600.png

Mukautetut yleisöt

Autamme tavoittamaan ja ymmärtämään sinulle tärkeitä yleisöjä Sanoman laajassa mediaympäristössä ilman huolta kolmannen osapuolen evästeiden heikkenemisestä.

Mukautetut yleisöt mahdollistavat oman asiakasrekisteri- tai sivustodatasi tietoturvallisen käsittelyn, kun haluat tehostaa nykyisten asiakassuhteiden hoitamista tai etsiä uusia asiakkaita kaksoiskohderyhmämallinnuksen avulla.

Lue lisää

Kirjoituksia kohdennetusta markkinoinnista

Muut markkinointipalvelumme