Videomainonta ja TV-kampanja kätevästi samassa paketissa

Desktop
TV-sisältöjä kulutetaan enemmän kuin koskaan. Voit ostaa liikkuvan kuvan kokonaisuuden nopeasti ja näppärästi yhdessä paketissa ostotyökalumme kautta. Näin saat varattua kampanjan saman tien.

Kun valitset X4-ostojärjestelmässämme halutun ostotavan, on vaihtoehdoksi lisätty myös videon ostomahdollisuus. Kyseessä ei ole ”pakkopaketointi”, vaan sinä päätät mitä ostat. Mikäli TV-kampanjassa on kaksi eri spottipituutta, voit käyttää samoja videossa tai valita vain yhden spottipituuden, joka voi tarvittaessa olla eri kuin TV:ssä. On myös mahdollista valita, kohdennatko mainonnan Ruutu Videoverkostoon vai Ruutu Premiumiin.

Helppouden ja ajansäästön lisäksi saat 2 prosentin alennuksen sekä TV:stä että videosta. Hintaetu on laskettu valmiiksi kampanjan bruttohintaan. TV+video -paketin hintaedun saat, kun videon osuus on minimissään 15 prosenttia TV-budjetin päälle.

Kannattaa tutustua ja testata, miten vaivattomasti videon osto onnistuu samanaikaisesti TV:n kanssa.

Katso myös: 

Tv kiinnostaa − katsojat viihtyivät tv-ohjelmien parissa päivittäin 2 tuntia 45 minuuttia >