Ota ääni haltuun audion etusivulla

audiostrategia_sanoma_hero.jpg

Ota ääni haltuun audion etusivulla

Toisesta korvasta sisään, toisesta tulos

Audion etusivu

Haluatko nopeita tuloksia ja vaivattoman toteutuksen? Äänen haltuunotto radiokanavillamme yhden päivän ajan on yksi lukuisista sinun tarpeisiin rakennetuista ratkaisuistamme. Audion etusivu -ratkaisullamme tavoitat päivän aikana lähes miljoona suomalaista keskimäärin kuusi kertaa. Ohittamatonta, eikö totta!

Audion etusivu on oikea ratkaisu, kun haluat:

miksi-audion-etusivu-kuva.png

varmistaa että viestisi tavoittaa suomalaiset laajasti

saada ilmaherruuden viestillesi yhden päivän ajan

saada viestisi helposti ja nopeasti ison yleisön tietoisuuteen

vahvan ja kuuluvan aloituksen kampanjallesi

miksi-audion-etusivu.png

Vaikutuitko?

Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi ja me lupaamme hoitaa loput tuotantoja myöten. Etusivuja on myynnissä vain yksi per päivä, joten varaa paikkasi nopeasti!

Spottituotanto

Sanoman spottituotanto antaa äänen brändillesi

Haluamme helpottaa asiakkaittemme arkea tarjoamalla jatkossa äänituotantoja. Hyödynnä palkittua osaamistamme ja saa aikaan mainontaa, josta tulee tuloksia.

Lue lisää

case_supla_hero.jpg

Case Supla

Audion etusivulla boostia äitienpäivän kampanjaan


Supla kokeili audion etusivua äitienpäiväkampanjassaan juhlapäivää edeltävänä lauantaina 8.5.2021. Audion etusivu on ratkaisu, jossa asiakas ottaa äänen haltuun Sanoman radiokanavilla yhden päivän ajan. Kampanjan tavoitteena oli kasvattaa äitienpäivän lahjakortin myyntiä, saada uusia kokeiluja sekä lisätä palvelun tunnettuutta.

 

Kuuntele Suplan radiospotti tästä:

Tulokset yllättivät positiivisesti

Suplan käyttäjämäärät kasvoivat merkittävästi kampanjapäivänä - lähes 20% enemmän kävijöitä verrattuna vastaavaan viikonpäivään

Verkkokaupassa huikea 144,9 % kävijämäärän kasvu kampanjapäivänä

Uusien käyttäjien määrä Suplassa kasvoi 147% kampanjapäivänä

 


Audion etusivu on huikea tuote. Suplan kohderyhmän ollessa lähes kaikki suomalaiset, tällainen laajan tavoittavuuden ja korkean toiston ratkaisu on meille juuri sopiva. Uskoin että tuote toimii, mutta ihan näin kovia lukuja en olisi odottanut.”

Laura Hyvärinen, markkinointipäällikkö, Supla

case_supla_laura_hyvarinen.png

Radiomainonnan opas

Kaipaatko vinkkejä radiomainontaan? Lataa opas, josta saat vinkkejä onnistuneen radiokampanjan rakentamiseen sekä kiinnostavan radiomainoksen tekemiseen.

Lataa radiomainonnan opas

Ajankohtaista radiosta

Janni Hussi artikkelikuva

Radion tekijät: Janni Hussi

Sanoman radiot hallitsevat aamumarkkinaa. Yksi aamujen tukipilareista on hauskempien aamujen puolesta operoiva Aamulypsy. Vuoden vaihduttua Lypsyssä alkoi uusi aika, ja onkin syytä tutustua paremmin yhteen tiimin persoonaan.
Audio & radio
Radion tekijät: Janni Hussi