.

Uskomme, että maailma ei ole mustavalkoinen. Markkinoinnin vaikuttavuus on usean osan summa.
Menestyvä brändi yhdistelee eri keinoja yhdeksi vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.  Hyödyntäen dataa, tunnetta, faktaa, intuitiota, massaa, kohdennusta, huomioarvoa, konversiota, perinteistä, uutta. Mitä ikinä menestys vaatii.

 

Me Sanomalla haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään uutta kasvupotentiaalia mainonnan avulla. Oli se sitten potentiaalia suuresta massasta tai tarkemmin datan avulla kohdennetusta ryhmästä. Tyydytämme suomalaisten tiedonjanon ja viihtymisen tarpeita  joka päivä. Pyrimme oppimaan mikä heitä kiinnostaa, puhuttaa, liikuttaa, aktivoi, miten he kuluttavat mediansa. Tämän tiedon me puolestaan käännämme mainostajan mahdollisuuksiksi löytää juuri haluamansa kohdeyleisöt, juuri oikeista kanavista, juuri oikeissa mediaympäristöissä.

Uutismedia

Uutismedia

Määrä & laatu

Sanoman uutismedioilla tavoitat yleisön laadukkaassa ympäristössä: HS, IS ja HS Metro. Yleisön, joka on ostovoimaista, tiedonhaluista ja aktiivista. Ympäristössä joka on turvallinen ja jossa mainonta koetaan jopa palveluna. Tavoitat miljoonayleisön tai vain haluamasi.

Tutustu sanomalehtimainonnan mahdollisuuksiin >>
Tutustu digitaalisen mainonnan mahdollisuuksiin >>

Total TV

Total TV - data & tunne

Data & tunne

Tv on nopeasti tavoittava tunnemedia. Sanoman intressidatan avulla tavoitat yhä tarkemmat, jo valmiiksi tunnelmaan viritetyt kohdeyleisöt heidän kiinnostusalueidensa mukaan sekä lineaarisesti että Ruutu Videoverkoston avulla.

Tutustu televisiomainonnan mahdollisuuksiin >>
Tutustu videomainonnan mahdollisuuksiin >>

Digitaalinen mainonta

Digitaalinen mainonta

Yleisöt & mediaympäristöt

Tavoita kaikki. Tai vain todella tarkasti määritellyt, juuri sinulle sopivat kohderyhmät. Suomen luotetuimmissa ja halutuimmissa mediabrändeissä. Ympäristöissä joissa tiedämme kävijöistä enemmän kuin missään muualla Suomessa.

Tutustu digitaalisen mainonnan mahdollisuuksiin >>

Radio

Radio

Aktiivisuus & tunnetila

Suomen parhaat äänet, kiinnostavimmat yleisöt ja vaikuttavimmat audioalustat äänimainonnallesi. Reaaliaikaisesti tässä hetkessä.

 Tutustu radiomainonnan mahdollisuuksiin >>

Aikakausmedia

Aikakausmedia

Syvyys & inspiraatio

Laatuaikaa myös mainonnalle!
Sanoman aikakausmedia rikastuttaa suomalaisten elämää tarjoamalla elämyksiä, auttamalla arjessa ja inspiroimalla juhlassa – omaa aikaa minulle tärkeiden  aiheiden äärellä. Mikä parasta, aikakausmediassa mainonta koetaan kiinteäksi osaksi lukuelämystä, jopa palveluksi.

 

Tutustu aikakauslehtimainonnan mahdollisuuksiin >>
Tutustu digitaalisen mainonnan mahdollisuuksiin >>

Luovat ratkaisut

Luovat ratkaisut

Sisällöt & luovuus

Luovuus lisää vaikuttavuutta.
Yhdistämällä luova ajattelu ja uudenlaiset tavat hyödyntää Sanoman laajalti tavoittavaa monikanavaista mediapalettia kaupallisiin tavoitteisiisi varmistat vaikuttavuuden ja läpimenon. Kiinnity Sanoman koko kansakuntaa puhuttaviin ilmiöihin – toimii.

 

Tutustu Sanoman luoviin ratkaisuihin >>