Mukautetut yleisöt

Mukautetut-yleisöt-hero.jpg

Mukautetut yleisöt

 Tavoita ja ymmärrä sinulle tärkeitä kohderyhmiä.

Mukautetut yleisöt -palvelun avulla voit hyödyntää omaa asiakasrekisteriäsi mainonnan kohdentamiseen Sanoman laadukkaassa ja turvallisessa mediaympäristössä. Lisäksi voit laajentaa kohderyhmääsi look-a-like -mallinnuksen avulla samankaltaisiin tai käänteisesti erilaisiin yleisöihin sekä lisätä asiakasymmärrystäsi analysoimalla esimerkiksi asiakkaidesi mediankäyttötapoja tai kiinnostuksen kohteita.

Sinä tunnet asiakkaasi. Mekin tiedämme heistä jotain. Tehdään yhdessä markkinointia, josta tulee sanomista.

Miksi Mukautetut yleisöt?

 

Ikonit-kohdenna.png

Kohdenna omille asiakaslistoillesi

Mukautetut yleisöt -palvelun avulla tavoitat asiakkaasi riippumatta siitä, mitä laitetta he milloinkin käyttävät. Asiakkaasi voidaan myös segmentoida pienemmiksi kohderyhmiksi esimerkiksi ostohistorian perusteella. Lisäksi erilaisille asiakassegmenteille on mahdollista kohdistaa erilaisia viestejä ja kampanjasta voidaan sulkea pois tiettyjä yleisoja, esimerkiksi yrityksesi nykyiset asiakkaat.

Ikonit-liikenne.png

Löydä uusia
asiakkaita

Palvelu ei tuo tehoa vain nykyisten asiakassuhteidesi hoitoon, vaan se mahdollistaa myös uusien potentiaalisten asiakkaiden etsimisen. Look-a-like -mallinnuksen avulla haemme Sanoman verkostosta asiakkaidesi kaltaisia kuluttajia ja luomme niistä kohderyhmän, jolle voit kohdentaa mainontaa. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä mallinnuksen myös käänteisesti ja etsiä erilaisia käyttäjiä.

Ikonit-ymmarrys.png

Lisää asiakas-
ymmärrystäsi

Mukautetut yleisöt -palvelun avulla voit verrata asiakasrekisteriäsi Sanoman laajaan käyttäjädataan ja lisätä näin asiakasymmärrystäsi. Voit saada selville, mikä asiakkaitasi motivoi, millä tavalla heille kannattaa viestiä ja mistä kanavista heidät parhaiten tavoittaa. Kertyneellä ymmärryksellä voit parantaa markkinointisi tehoja.

Sanoma mukautetut yleisot.png


 

Näin se toimii:

Yhdistämme toimittamasi asiakaslistan pseudonymisoidut tiedot Sanoman dataan ja luomme online-yleisön niistä käyttäjistä, joille löytyy yhteinen sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Online-yleisö on käytettävissäsi kohdentamiseen Sanoman verkostossa. Lisäksi voit analysoida yleisöäsi esimerkiksi mediankäyttöön perustuen sekä laajentaa yleisö look-a-like-mallinnuksen avulla.

Katso myös


Videolla Sanoma B2B:n Head of Display & Data, Emmy Ramsay, kertoo Mukautetut yleisöt -palvelusta.


Evästeiden jälkeinen aika vaatii markkinoijilta uusia strategioita kohdentamiseen, kun monet nykyiset kohdentamismahdollisuudet heikkenevät merkittävästi. Katso videolta, mitä kaikkea muutos tarkoittaa markkinoijalle ja tutustu aiheeseen lisää.

Miten jatkossa kohdennetaan ja mitataan markkinointia?

Anna meidän auttaa

Me Sanomalla keräämme oman datamme itse omista kanavista, Suomen suosituimmilta nettisivuilta, asiakkaidesi antamalla luvalla ja alan parhaita tietosuojakäytäntöjä hyödyntäen. Tämän datan avulla luomme asiakasrekisteristäsi kohderyhmiä, joilla saat viestisi perille ja euroiksi.

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi
tai jätä yhteystietosi sivun oikeassa laidassa olevan yhteydenottopainikkeen kautta.

Kirjoituksia markkinoinnista

Kirjoituksia markkinoinnista

Minna Andersson artikkelikuva

3 hyvää syytä valita liikkuvan kuvan kumppaniksi Sanoma

Liikkuvan kuvan mainonta toimii tutkitusti ja tavoittaa laajemman yleisön kuin koskaan aiemmin, kirjoittaa Sanoman viihdemedioiden kaupallisista ratkaisuista vastaava Minna Andersson.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
TV & video
3 hyvää syytä valita liikkuvan kuvan kumppaniksi Sanoma
Riina Nevalainen artikkelikuva

Tampereesta tuli kaupunki, josta kaikki puhuvat ja monet haluavat ottaa mallia

Vielä joitain vuosia sitten tamperelaiselle päätöksenteolle naureskeltiin, mutta ei naureta enää. Aamulehti on ollut Tampereen pää-äänenkannattaja jo 141 vuotta, kirjoittaa toimituspäällikkö Riina Nevalainen.
Alueellinen mainonta
Omakynä
Uutismedia
Tampereesta tuli kaupunki, josta kaikki puhuvat ja monet haluavat ottaa mallia
Kim Sainio artikkelikuva

Radion tekijät: Kim Sainio

Monen radiojuontajan tie vie urallaan myös television puolelle. Nimenomaan tässä järjestyksessä. Poikkeus vahvistaa säännön, sillä tällä kertaa esiteltävä oleva juontaja on kulkenut urapolkunsa päinvastaiseen suuntaan.
Audio & radio
Radion tekijät: Kim Sainio
Mirko Baas artikkelikuva

Valovoimaisia tähtiä ja suuria tunteita – Sanoma TV tarjoaa molempia

Ohjelman pitää herättää tunnetta. Tunne voi olla iloa, surua, onnellisuutta tai vaikkapa kateutta, mutta sitä pitää löytyä, jotta katsoja palaa yhä uudestaan sisällön pariin, kirjoittaa Nelonen Median kotimaisen viihteen päällikkö Mirko Baas
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
TV & video
Valovoimaisia tähtiä ja suuria tunteita – Sanoma TV tarjoaa molempia