Effie Awards Finland

Effie Awards Finland

Aina tulee sanomista.

Siitä seuraa huomiota, kiinnostusta, mielipiteiden vaihtoa, kauppaa ja palkintoja menestyneimmille. Yksi asia on varma: kun tehdään jotain ainutlaatuista, aidosti luovaa ja rohkeaa, saadaan aikaan poikkeuksellisia tuloksia. Effie Awards Finland on Suomen suurin markkinoinnin tehokkuutta mittaava kilpailu. Se arvioi sekä mainonnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta että luovaa ratkaisua. Voittoon tarvitaan suunnittelun, markkinatutkimuksen, median, luovuuden ja projektihallinnan saumatonta yhdistämistä.

Suomessa kilpailun järjestää Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL.

Tutustu ja ilmoittaudu

Katso tunnelmia palkintojenjakotilaisuudesta >

Tuomaristo

Effie Awards -kilpailussa etsitään maan tuloksellisimpia markkinointikampanjoita. Keskeisiä kriteereitä ovat tulosten lisäksi kampanjan haasteellisuus, ideoiden toimivuus ja mitattavuus. Viimeisellä arviointikierroksella annetaan pisteet myös luoville elementeille.

Päätuomari hasan & partnersin toimitusjohtaja Eka Ruolan lisäksi Effie Awards Finlandin tuomaristoon kutsutaan 20 liikkeenjohdon, markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kokenutta ammattilaista, jotka edustavat asiakkaita, toimistoja, korkeakouluja ja mediaa.

"Pidän tärkeänä, että vuosittain maamme parhaat caset dokumentoidaan johdonmukaisesti – tämä auttaa tekemään meistä parempia. Näen Effien myös ensisijaisesti luovuuskilpailuna, mutta markkinointiviestinnällisen luovuuden ohella kilpailussa on kyse myös strategisesta luovuudesta ja jakelutieluovuudesta ja näiden avulla syntyneistä poikkeuksellisista tuloksista."

- Eka Ruola, toimitusjohtaja, hasan & partners

 

Effie-näkökulmat

Ajankohtaista