Vain elämää nyt myös radiossa!

Vain elämää kausi 13 artikkelikuva

Yhdeksi merkittävimmistä musiikki-ilmiöistä noussut Vain elämää saa jatkoa jälleen tänä syksynä. Uuden, järjestyksessään kolmannentoista kauden myötä 10-vuotisjuhliaan viettävä ohjelma on nostanut aiempaa suurempaan suosioon monia kotimaisia esiintyjiä vieden heitä aina stadioneille asti.

Vain elämää tavoitti edellisellä kaudellaan viikoittain lähes 1 200 000 katsojaa (Nelonen ja Ruutu). Ruudun puolella ohjelman sisällöt keräsivät kauden aikana kaikkiaan liki 5 miljoonaa käynnistystä.

Nyt ohjelman satoa on kuultavissa myös radiosta, sillä elokuun alussa starttasi Vain elämää -nettiradio Suplassa. Kanava soittaa kaikkia tähän mennessä kuultuja Vain elämää -kappaleita, joita on kertynyt aiempien kausien aikana jo yli 700.

Tähän mennessä julkaistuista kappaleista kuunnelluin on Sannin esittämä Kelpaat kelle vaan lähes kolmellatoista miljoonalla kuuntelukerralla. Yli 10 miljoonan kuuntelukerran kappaleita Vain elämää on tuottanut tähän mennessä kaikkiaan kuusi, ja ohjelman myötä julkistettuja levyjäkin on myyty vuosien varrella yli miljoona kappaletta.

Syyskuussa käynnistyvän kauden osalta Vain elämää -radion soittoon tulevat myös kunkin jakson osalta yksittäiset ennakkokappaleet. Luonnollisesti jaksojen jälkeen kaikki uudet biisit otetaan mukaan soittolistalle.

Tulevan kauden tähtinä nähdään niin debyyttilevyllään platinaa myynyt Erika Vikman, yli 700 laulua urallaan levyttänyt Mikko Alatalo, monipuolisuudellaan yllättävä Yona, The Voice of Finlandistakin tuttu Redrama, Idolsista ponnistanut Pete Parkkonen, 40 vuotta uraa tehnyt Meiju Suvas, maailmaakin valloittanut Jyrki 69 kuin myös todellinen tunteiden tulkki Tommi Läntinen.

Kolmastoista Vain elämää -kausi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa perjantaina 9. syyskuuta. Vain elämää -nettiradiota pääset kuuntelemaan täältä: 

Supla.fi/vainelamaa

Tähtipölyä brändillesi? Tutustu Sanoma TV:n syksyn ohjelmistoon: 

Sanoma TV:n syksyn ohjelmistossa on kiinnostava kattaus uutuuksia ja tuttuja suosikkeja

Sinustako audion edelläkävijä? Erottaudu äänellä! 

Toisesta korvasta sisään, toisesta tulos

 

Liittyvät artikkelit
Anna Lujanen artikkelikuva

Televisio elää ajassa – samoin siihen liittyvä terminologia

Englanninkielisillä sanoilla mennään vääjäämättä kohti maailmaa, jossa käytännössä kaikkien alojen ammattisanastot jäävät ilman suomenkielisiä vastineita. On kriittisen tärkeää, että Suomeen luodaan aktiivisemmin uusia sanoja, kirjoittaa Screenforcen Anna Lujanen. 
Näkemyksiä markkinoinnista
TV & video
Vieraskynä
Televisio elää ajassa – samoin siihen liittyvä terminologia
Laura Vähähyyppä artikkelikuva

Radion tekijät: Laura Vähähyyppä

Radio Rock on rockmusiikin pää-äänenkannattaja Suomessa. Tämä kuuluu ja näkyy kaikessa tekijöitä myöten. Radio Rockin illoissa operoiva Laura Vähähyyppä on hyvä esimerkki ihmisestä, joka elää ja hengittää rockmusiikkia.
Audio & radio
Radion tekijät: Laura Vähähyyppä
Case Bocuse dOr artikkelikuva

K-ryhmän teko suomalaisen ruokakulttuurin puolesta erottui edukseen

Tähtikokkien Bocuse d’Or -tv-ohjelma ja siihen liittyvät monipuoliset sisällöt tavoittivat erittäin hyvin ruokasisällöistä kiinnostuneita.
Case
Luovat ratkaisut
Natiivimainonta
Näkemyksiä markkinoinnista
Sisältömarkkinointi
TV & video
K-ryhmän teko suomalaisen ruokakulttuurin puolesta erottui edukseen