Vain elämää nyt myös radiossa!

Vain elämää kausi 13 artikkelikuva

Yhdeksi merkittävimmistä musiikki-ilmiöistä noussut Vain elämää saa jatkoa jälleen tänä syksynä. Uuden, järjestyksessään kolmannentoista kauden myötä 10-vuotisjuhliaan viettävä ohjelma on nostanut aiempaa suurempaan suosioon monia kotimaisia esiintyjiä vieden heitä aina stadioneille asti.

Vain elämää tavoitti edellisellä kaudellaan viikoittain lähes 1 200 000 katsojaa (Nelonen ja Ruutu). Ruudun puolella ohjelman sisällöt keräsivät kauden aikana kaikkiaan liki 5 miljoonaa käynnistystä.

Nyt ohjelman satoa on kuultavissa myös radiosta, sillä elokuun alussa starttasi Vain elämää -nettiradio Suplassa. Kanava soittaa kaikkia tähän mennessä kuultuja Vain elämää -kappaleita, joita on kertynyt aiempien kausien aikana jo yli 700.

Tähän mennessä julkaistuista kappaleista kuunnelluin on Sannin esittämä Kelpaat kelle vaan lähes kolmellatoista miljoonalla kuuntelukerralla. Yli 10 miljoonan kuuntelukerran kappaleita Vain elämää on tuottanut tähän mennessä kaikkiaan kuusi, ja ohjelman myötä julkistettuja levyjäkin on myyty vuosien varrella yli miljoona kappaletta.

Syyskuussa käynnistyvän kauden osalta Vain elämää -radion soittoon tulevat myös kunkin jakson osalta yksittäiset ennakkokappaleet. Luonnollisesti jaksojen jälkeen kaikki uudet biisit otetaan mukaan soittolistalle.

Tulevan kauden tähtinä nähdään niin debyyttilevyllään platinaa myynyt Erika Vikman, yli 700 laulua urallaan levyttänyt Mikko Alatalo, monipuolisuudellaan yllättävä Yona, The Voice of Finlandistakin tuttu Redrama, Idolsista ponnistanut Pete Parkkonen, 40 vuotta uraa tehnyt Meiju Suvas, maailmaakin valloittanut Jyrki 69 kuin myös todellinen tunteiden tulkki Tommi Läntinen.

Kolmastoista Vain elämää -kausi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa perjantaina 9. syyskuuta. Vain elämää -nettiradiota pääset kuuntelemaan täältä: 

Supla.fi/vainelamaa

Tähtipölyä brändillesi? Tutustu Sanoma TV:n syksyn ohjelmistoon: 

Sanoma TV:n syksyn ohjelmistossa on kiinnostava kattaus uutuuksia ja tuttuja suosikkeja

Sinustako audion edelläkävijä? Erottaudu äänellä! 

Toisesta korvasta sisään, toisesta tulos

 

Liittyvät artikkelit
Segmenttien tv katselu artikkelikuva

Suomi kehityksen kärjessä: Uusi Total TV -mainonnan mittaus markkinan käyttöön  

Tv-sisältöjen katselutavat monipuolistuvat ja suoratoistopalvelujen katselu kasvaa. Uusi Total TV -mainonnan mittaus antaa mainonnan ostajille ja myyjille kokonaisnäkymän tv- ja suoratoistomainonnan kampanjan tuloksiin. Yhteismitallisuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus mahdollistavat mittauksen käytön myös mainonnan valuuttana. 
TV & video
Suomi kehityksen kärjessä: Uusi Total TV -mainonnan mittaus markkinan käyttöön  
Janni Hussi artikkelikuva

Radion tekijät: Janni Hussi

Sanoman radiot hallitsevat aamumarkkinaa. Yksi aamujen tukipilareista on hauskempien aamujen puolesta operoiva Aamulypsy. Vuoden vaihduttua Lypsyssä alkoi uusi aika, ja onkin syytä tutustua paremmin yhteen tiimin persoonaan.
Audio & radio
Radion tekijät: Janni Hussi
Case Battery Padel Tour artikkelikuva

Batteryn ja padelin yhteistyö tehtiin näkyväksi

Battery-energiajuoma haluaa olla mukana hyvinvointiteemoissa, kuten liikunnassa ja jaksamisessa. Syntyi Battery Padel Tour, jonka ottelut olivat katsottavissa Ruudussa neljänä viikonloppuna. Ohjelman ympärillä ei näytetty muuta mainontaa kuin Batteryn omia sisältöjä.
Case
Luovat ratkaisut
TV & video
Batteryn ja padelin yhteistyö tehtiin näkyväksi