Tavoitteesta tulokseen – näin hyödynnät liikkuvaa kuvaa

Laura Sini Memma artikkelikuva

Mainostaja-asiakkaiden tarpeet ohjaavat Sanoman liikkuvan kuvan ratkaisujen kehittämistä. Asiantuntijuus ja helppous ostaa kaikki palvelut yhdeltä luukulta palvelevat mainostajaa parhaiten. Laura Kangas, Sini Vanhala ja Merita Lantto tarjoavat parhaat vinkkinsä liikkuvan kuvan erikoisratkaisujen hyödyntämiseen.

Sanomalta löytyy asiakkaiden markkinointiviestinnän kaikkiin tavoitteisiin tehokas ja vaikuttava liikkuvan kuvan erikoisratkaisu, jolla saa tutkitusti kohderyhmän huomion kiinnittymään viestiin ja myös muistamaan sen.

”Tuotteistusta mietitään koko liikkuvan kuvan osalta hyödyntämällä Sanoman datakyvykkyyksiä, tavoittavuutta ja teknologiaa unohtamatta kiinnostavia ja monipuolisia sisältöjä. Tarjoamme alustat, joilla asiakkaamme tavoittaa kohdeyleisönsä mahdollisimman laajasti ja voi kuljettaa viestiä läpi koko kuluttajan mediapäivän”, sanoo Commercial Product Manager Sini Vanhala

Liikkuvan kuvan erikoisratkaisut tavoittavat kuluttajat heitä kiinnostavien sisältöjen parista päätelaiteriippumattomasti. Keskeiseen rooliin perinteisen tv:n tueksi ovat nousseet myös muut liikkuvan kuvan alustat, suurimpana videosisältöjen tarjoajana Ruutu-palvelu.

”Videon erikoisratkaisut tarjoavat mahdollisuuden luoda näyttäviä, visuaalisesti hienoja formaatteja, joilla kuluttaja saadaan aktivoitumaan mainonnan pariin. Erikoisratkaisut mahdollistavat myös viestien tarkemman räätälöinnin sekä tuotetietojen muutokset reaaliajassa”, kertoo Development Manager Laura Kangas.

”Videon erikoisratkaisut tarjoavat mahdollisuuden luoda näyttäviä, visuaalisesti hienoja formaatteja, joilla kuluttaja saadaan aktivoitumaan mainonnan pariin."

Tuotteistuksen kehittämistä mietitään koko liikkuvan kuvan tarjooman osalta. Uusin ratkaisu nopean myyntipiikin saamiseen tai kuluttajien aktivointiin on Total Dominanssi. Kyseessä on viikon tai puolen viikon ajan kestävä, paljon toistoa sisältävä haltuunottotuote, jolla saadaan iso määrä kuluttajia nopeasti kiinni.

”Vuoden tärkeimpinä myyntiviikkoina, kuten Black Fridayn ja joulun aikoihin, Total Dominanssi toimii loistavana ratkaisuna myynnillisesti kriittisissä hetkissä. Se tavoittaa nopeasti korkealla toistolla ja saa taktisen viestin läpi kohderyhmässä katkon parhailla paikoilla”, Sini Vanhala kertoo.

"Total Dominanssi toimii loistavana ratkaisuna myynnillisesti kriittisissä hetkissä."

Suomen suurimpana mediatalona Sanoman vahvuus on kuluttajia kiinnostavat monikanavaiset sisällöt, joiden ympärille pystytään rakentamaan asiakkaan tarpeita vastaavia, erottautuvia liikkuvan kuvan ratkaisuja entistä paremman tavoittavuuden ja kehittyvien kohdennus- ja formaattiteknologioiden myötä.  

”Kilpailuetunamme on hyödyntää kuluttajia kiinnostavia lifestyle- ja teemasisältöjä kaupallisesti eri kanavissa. Tavoitamme kohderyhmän eri vuorokauden aikoihin eri laitteiden parista, jolloin viestin läpimenovoimaan tulee vaikuttavuutta ja tehoa”, toteaa Commercial Creative Manager Merita Lantto.

”Kilpailuetunamme on hyödyntää kuluttajia kiinnostavia lifestyle- ja teemasisältöjä kaupallisesti eri kanavissa."

Sanoman liikkuvan kuvan asiantuntijat auttavat löytämään oikeat ratkaisut kaikkiin markkinoinninviestinnän tarpeisiin. Verkkosivuiltamme löytyvät kattavat videoesittelyt liikkuvan kuvan erikoisratkaisuista – tutustu tarjoamaan ja ole rohkeasti yhteydessä! 

Kuvassa Laura Kangas, Sini Vanhala ja Merita Lantto. Kuvan on ottanut Patrik Lydman.

Katso myös:

Tutustu Sanoman TV:n ja videon erikoisratkaisuihin
Mitä kaikkea on Sanoman Total TV?
Miksi Sanoma on markkinoijan ykkösvalinta?
Liittyvät artikkelit
Pietari Korhonen artikkelikuva

Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia

Sanoman yhä digitaalisemmassa uutismediassa tavoitat sitoutuneet kohderyhmät kotimaisessa ja luotettavassa ympäristössä, kirjoittaa uutismedian kaupallisista ratkaisuista vastaava Pietari Korhonen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Neljä hyvää syytä valita Sanoman uutismedia
IS feature_kampanja 2023 artikkelikuva

IS on myös syventävien sisältöjen koti

Ilta-Sanomat tarjoaa tiedonjanon sammutuksen lisäksi nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä syventävien uutissisältöjen parissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Head of Marketing Karla Louhelainen.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
IS on myös syventävien sisältöjen koti