6 trendiä, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää asumisesta ja sisustamisesta

Päätoimittajakuva.jpg
Glorian Kodin, Kodin Kuvalehden ja ET-lehden päätoimittajat vinkkaavat, mitkä ovat asumisen ja sisustamisen trendit juuri nyt.

Koti on maailman tärkein paikka

Maailma voi myllertää ympärillämme, mutta oma koti on maailman tärkein paikka, jossa lataamme akkumme, rauhoitumme ja uudistumme.​

”On ihanaa tehdä Glorian Kotia, koska se kertoo tästä tärkeästä aiheesta, omasta kodistamme ja elämästämme siellä.  Glorian Kotia rakastetaan ja me rakastamme lukijoitamme. Glorian Koti on inspiraation lähde – se ilahduttaa, innostaa ja saa haaveilemaan. Lehtemme on kaunis ja sielukkaalla tavalla ylellinen. Esittelemme monen tyylisiä koteja ja niiden ihmisten elämää, jotka näissä kodeissa asuvat. ​Seuraamme myös trendejä, mutta nykyaikaan sopivalla, vastuullisella tavalla. Kannustamme aina luottamaan omaan makuun ja satsaamaan laatuun kertakäyttökulttuurin sijaan.”

- Glorian Kodin ja Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala ​

Unelmia, intoa ja inspiraatiota ​

Kodin Kuvalehden lukija pääsee kurkistamaan pieniin ja isoihin koteihin, värikkäisiin ja valkoisiin sisustuksiin, uutena hankittuihin ja lattiasta kattoon rempattuihin unelmakoteihin.

”Välillä viemme lukijat ihailemaan kesähuviloita ja mummonmökkejä, puutarhoja ja perennapenkkejä. Kuljetamme heidät myös juurille ja esittelemme tämän ajan haluttuja vintage-aarteita, jotka saattavat löytyä vaikkapa mummolan vintiltä. ​ Näillä kurkistusmatkoilla kiehtoviin koteihin lukijan silmä saa levätä ja mieli unelmoida. Joku tarttuu aina myös toimeen: maalaa vaikka eteisen uudella värillä. Ruokimme siis myös lukijoiden intoa tehdä itse ja luoda omilla käsillä.”

- Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill  

Nyt on aikaa keskittyä olennaiseen

Kodista tulee entistä tärkeämpi, kun vapaa-aika lisääntyy. ET:n lukijoiden uudessa elämänvaiheessa koti on arjen keskipiste joka päivä kellon ympäri. Se laitetaan viihtyisäksi ja toimivaksi - nyt suunnitteluun ja sisustamiseen on aikaa ja rahaa. Pröystäillä ei haluta, mutta tyylistä ei tingitä! Aikaa riittää myös mökkeilyyn, eikä kakkosasunto etelässäkään ole tavatonta.​

”ET-lehti tarjoaa tolkun ohjeita sisustamiseen ja kodin laittamiseen. Se kertoo, että trendejä voi seurata myös pienesti ja matalalla kynnyksellä: voi hankkia vaikkapa uudet kylpypyyhkeet, uusia keittiön kaapinovet tai nikkaroida viherkasvipöydän. Eikä lehdestä unohdeta tietenkään ihania ja inspiroivia ideoita - ne ovat sisustamisen suola.”  ​

- ET-lehden ja Matkaoppaan päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen​

Lataa asumisen ja sisustamisen trendit