Big Brother Suomi on edelleen kohderyhmänsä jättiläinen

BB juontajat artikkelikuva
Big Brother Suomen starttijakso tavoitti komeat 846 000 katsojaa, ja keskikatsojamäärä oli 490 000. Big Brother on tuttuun tapaan suursuosikki etenkin kaikissa nuoremmissa katsojaryhmissä.

Big Brother Suomi -talo on saanut uudet asukkaat. Heti starttilähetyksessä nähtiin yllätyskäänne, kun kaikki 16 asukasta eivät suinkaan astelleet saman katon alle, vaan puolet asukkaista muutti BB-kesämökille. Eri leireillä ei ole hajuakaan siitä keitä toisella puolella asustelee, mutta heidän elämänsä kietoutuvat viikon aikana tiiviisti toisiinsa. 

Starttijakso tavoitti eilen illalla komeat 846 000 katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 490 000. Big Brother on tuttuun tapaan suursuosikki etenkin kaikissa nuoremmissa katsojaryhmissä. Kaupallisesti tärkeimmässä 10–54-vuotiaiden katsojien kohderyhmässä BB oli sunnuntain kirkkaasti suurin ohjelma. Samoin 25–54-vuotiaiden naisten katsojaryhmässä BB oli selvästi kilpailijoitaan suurempi. Etenkin työikäisten katsojien keskuudessa BB oli selvästi sunnuntain katsotuin ohjelma.

BB:n valtava suosio näkyy myös Ruudussa, jossa BB-sisältöjä, eli kahta 24/7-streamia, eilistä jaksoa ja asukkaiden esittelyklippejä on startattu alle vuorokaudessa huimat yli 300 000 kertaa, ja luku kasvaa koko ajan.

  • Big Brother Suomi suorat koostelähetykset edellispäivän tapahtumista ma-la Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamina Nelosella.
  • Viikon huipentaa Elina Kottosen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin Nelosella klo 21.
  • Tuoreimmat uutiset BB-talon tapahtumista osoitteesta bigbrother.fi sekä ohjelman somekanavista Facebookissa ja Instagramissa

Kuva: Big Brother Suomen juontajat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen.

Liitä brändisi tarina syksyn kiinnostavimpiin tv-ilmiöihin. Kysy lisää mahdollisuuksista Sanoman yhteyshenkilöltäsi >