Display-mainonta Sanoman verkostossa hero

Display-mainonta

Sanoman display-ratkaisuilla vastataan monipuolisesti markkinoinnin eri tavoitteisiin, oli kyseessä sitten brändin tunnettuuden kasvattaminen tai liikenteen ohjaaminen verkkosivuille.

Päätelaiteriippumattomilla mainosratkaisuillamme tavoitat asiakkaasi juuri niissä laitteissa, joita he kulloinkin käyttävät. Päätelaiteriippumattomassa mainonnassa näytöt jaetaan suhteessa päätelaitteiden käyttöön, joten sinun ei tarvitse miettiä, miten näytöt jaetaan optimaalisesti eri kanaviin. Tutustu display-ratkaisuihimme alta.

Digikokosivu

Digikokosivu Blistex.png

Digikokosivu on vaikuttava päätelaiteriippumaton mainosratkaisu. Se näkyy kaikissa kyseisen median digitaalisissa kanavissa. Iso pinta-ala ja hyvä huomioarvo toimivat niin brändillisessä kuin taktisemmissakin kampanjoissa. Digikokosivu kasvattaa tutkitusti brändivaikutuksia.

Mainoksen mittasuhde on sama kuin printin kokosivuissa, joten printin kokosivut on sen avulla helppo tuoda myös digitaalisiin kanaviin. Lisäksi digikokosivun mainospaikalla pystyy helposti ajamaan useampi sivuista digitaalista mainosliitettä.

Digikokosivu on saatavilla Ilta-Sanomiin ja Vauva.fi:hin sekä seuraaviin lifestyle-medioihin: etlehti.fihyvaterveys.fi gloria.fi, kodinkuvalehti.fi. Lisäksi Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä ja Satakunnan Kansassa digikokosivu on osa monikanavaista print+digi-paketointia.

Katso digikokosivun aineisto-ohjeet

Paraati

Paraati Kekäle.png

Paraati on näyttävä päätelaiteriippumaton mainosmuoto, jolla tavoitat kohderyhmäsi laajasti. Kuluttajat tavoitetaan päivän aikana usean kosketuspinnan kautta ja tämä lisää toistoa ja vaikuttaa myönteisesti tunnettuuteen.

Paraatin aineistona voit käyttää kuvaa, videota tai transformeria, jonka avulla voidaan esitellä useita tuotteita tai viestejä samaan aikaan. Mainos näkyy mobiilissa, tabletissa sekä desktopissa sivuston ylälaidassa. Mainosratkaisu toimii sekä taktisen kampanjan tai brändisuhdetta rakentavan kampanjan osana.

Katso Paraatin aineisto-ohjeet

Paraati + tapettiDesktopin näyttävin mainosmuoto, Paraati + tapetti, on oikea valinta, kun haluat desktopissa parhaan mahdollisen huomioarvon.

Mainos näkyy koko desktop-ruudun kokoisena sisällön taustalla ja seuraa mukana myös käyttäjän selatessa sivustoa.

Katso Paraati + tapetti aineisto-ohjeet

PystyparaatiPystyparaati näkyy desktopissa lukittuna suurtaulupaikalla ja mobiilissa artikkeleiden välissä.

Pystyparaatin viewability ja huomioarvo ovat erittäin korkeita, koska lukittu mainospaikka liukuu sivuston oikeassa reunassa sitä mukaa kun käyttäjä rullaa sivustoa. Tällöin myös mainostajan viesti tulee selkeästi esiin ja jopa pidempiä taktisia viestejä on mahdollista tuoda pystyparaatiin.

Katso Pystyparaatin aineisto-ohjeet

 

Natiivinosto

Natiivinosto

Natiivinosto on päätelaiteriippumaton natiiviartikkeliin ohjaava mainos. Mainos voi sijaita joko median etusivulla uutisvirran keskellä tai artikkelin välissä. Natiivinosto on selkeästi merkitty mainokseksi ja erottuu journalistisesta sisällöstä mutta sulautuu luonnollisesti median yleisilmeeseen.

Natiivinosto on tarkoitettu liikenteen ohjaamiseen mainostajan omaan natiiviartikkeliin. Natiiviartikkeli voi sijaita Sanoman median alla tai mainostajan omalla sivustolla.

Katso Natiivinoston aineisto-ohjeet

Välisivut

Valisivu.png


Kokosivun välisivumainokset näkyvät HS tablet- ja puhelinsovelluksissa ja näköislehdessä selaimella kaikissa päätelaitteissa. Välisivumainontaa voi ostaa myös Aamulehteen ja Satakunnan Kansaan.

Mainokset näkyvät sivujen välissä lehteä selattaessa. Aineistona voi hyödyntää joko staattisia kuvia tai HTML-pohjaisia rich media –toteutuksia. Mainos ostetaan aikapohjaisesti ja se näkyy joka päivä, keskimäärin joka 4. sivu ja maksimissaan 2 kertaa päivässä / laite.

Katso Välisivumainosten aineisto-ohjeet

RON Joustava

Miltä näyttää RON Joustava mainos

Sanoma RON Joustava on edullinen nettohinnoiteltu tapa ostaa CPM-mainontaa. Joustavan avulla tavoitat tarkankin kohderyhmän ja se sopii erinomaisesti jatkuvaan tekemiseen. Joustavassa voi käyttää mainosmuotona digikokosivua, paraati ja/tai pystyparaatia. Suurin inventaari on käytettävissä käyttämällä kaikkia kolmea mainosmuotoa.

Mainokset näkyvät ylä- ja sivupaikoilla ja niissä voi käyttää aineistona niin kuvaa kuin videotakin (ei digikokosivussa). Joustavassa on tarjolla runsaasti eri kohdennustapoja ja voit räätälöidä yrityksellesi sopivan kohderyhmän. Kohdennuksina voi käyttää mm. kiinnostuksen kohteita, IAB-kategorioita, aihesanoja, yrityskohdennusta ja mukautettuja yleisöjä.

Katso RON Joustavan aineisto-ohjeet

Muut display-ratkaisut