Sisältömarkkinointi

Sisaltomarkkinointi-hero.jpg

Sisältömarkkinointi

Kosketa oman median sisällöillä.

Autamme sinua rakentamaan, johtamaan ja kehittämään brändisi omaa mediaa.
Tuotamme sisältöjä kaikkiin haluamiisi kanaviin.

Haluaisitko tietää lisää? Ota yhteyttä

Case Yhteishyvä

Case Yhteishyvä – Hittibiisit tehdään yhdessä

Sanoman markkinointipalvelut koostuu yhteen soivista osista, joista voit valita tavoitteisiisi sopivat palvelut. Asiakkaana olet kuin artisti, joka valitsee, soitetaanko akustinen keikka jazz-klubilla vai kasataanko Sanoma-bändi stadionkeikkaa varten.

Head of Owned Media Sanna Suokko johtaa SOK Median oman median kruununjalokiveä, monikanavaista Yhteishyvää. Sisältökumppani Sanoman tehtävä on tuoda Yhteishyvän tekemiseen media- ja sisältöosaamista.

”Meillä on kumppani, johon voimme luottaa ja joka tekee laadukasta jälkeä. Median rakentaminen on hittibiisien tekemistä. Kukaan ei synnytä niitä yksin, vaan työhön tarvitaan iso joukko ammattilaisia”, hän sanoo.

Sisältömuotoilu

sisaltomuotoilu.png

Sisältömuotoilu

Tarvitsetko sisältöstrategian tai mediakonseptin? Haluatko tehdä syväsukelluksen kohderyhmäsi maailmaan tai ottaa ajatusjohtajuuden joltakin alueelta?

Sisältömuotoilumetodiemme avulla konseptoimme juuri sinun brändillesi sopivan vaikuttavan median oli se sitten nettisivu, asiakaslehti, podcast-sarja, uutiskirje tai vaikka bookazine. Lisäksi tuomme käyttöösi uutta tietoa ja näkemystä median tulevaisuudesta, mediabrändien markkinoimisesta, tarinankerronnan keinoista ja mitä ikinä oman median kehittämiseksi tarvitset.

Mediaosaajamme ovat yhtä taitavia kuin Sanoman toimitusten huippuammattilaiset.

Brändisi oma toimitus

Brändisi oma toimitus

Tarinankerronnan ammattilaiset tuottavat sisältöjäsi jatkuvalla toimintamallilla. Brändisi oma toimitus tuntee liiketoimintojesi toimintaympäristön, pitää sisältöprojektien langat käsissään ja herää aamuisin katsomaan maailmaa sinun silmälasiesi läpi. Vakiotiimi kehittää sisältöjä ja prosesseja jatkuvasti oppien niin, että sinun elämäsi on mahdollisimman helppoa.

Kokoamme oman toimituksesi tarpeidesi mukaan. Yhteyshenkilönä toimivan tuottajan lisäksi siihen voi kuulua esimerkiksi AD, videotuottaja tai visuaalisen kerronnan tuottaja.

brandisi-oma-toimitus.png

Oman median sisällöt

oman-median-sisallot.png


Oman median sisällöt

Sanoma on Suomen monimediaisin sisältötalo, ja tuotamme myös kaupallisia sisältöjä laadukkaasti kaikkiin kanaviin. Artikkelit, brändikuvat, videot, ääni- ja somesisällöt, infograafit ja interaktiiviset digisisällöt, kuten älyartikkelit yhdeltä luukulta – hoituu!

Silmäpareja sisällöille


Silmäpareja sisällöille

Mikään ei ole niin harmillista kuin loistava sisältö ilman yleisöjä. Se on hukkaan heitettyä rahaa ja aikaa. Sanoman mediat tavoittavat joka viikko 95 prosenttia suomalaisista, ja jos niin haluat, voimme jakaa myös sinun brändisi sisältöjä Sanoman medioiden yleisöille natiivimainontana tai ohjata yleisöjä sisältöjen avulla omille verkkosivuillesi.

lmapareja-sisalloille.png

Kirjoituksia sisältömarkkinoinnista

Muut markkinointipalvelumme