Hesari laajentaa taloussisältöjään − uusi HS Visio -mediabrändi markkinoille alkuvuoden aikana

HS Vision kohderyhmä ovat päättäjät, nuoret talous- ja teknologia-alan ammattilaiset sekä taloutta, teknologiaa ja tulevaisuutta koskevista aiheista kiinnostuneet lukijat.

Helsingin Sanomat satsaa ensi vuonna talousjournalismiin. HS kasvattaa talousuutisten määrää ja lisää talouden, yritysmaailman, teknologian ja työelämän aiheita syventävää feature-kerrontaa. Samalla HS perustaa kokonaan uuden HS Visio -mediabrändin ja rekrytoi taloustoimitukseen useita asiantuntijatoimittajia.

”Talousuutisoinnin merkitys kasvaa sitä mukaa, mitä yllätyksellisemmäksi maailma muuttuu. Hesari vastaa lukijoiden toiveisiin tuottaa päivittäin mahdollisimman kiinnostava ja kattava talouspaketti nuorille ammattilaisille”, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo.

Sisältö on suunnattu lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita maailmantalouden ja talouspolitiikan lisäksi mm. johtajuudesta ja itsensä kehittämisestä. HS Vision asiantuntemusta täydentävät ulkopuoliset kolumnistit talouselämän huipulta, muun muassa Piilaaksossa vaikuttava yritysjohtaja Mårten Mickos, Upright Projectin vetäjä Annu Nieminen sekä Supercellin perustaja Ilkka Paananen.

HS Visio laajentaa huomattavasti HS:n digitaalisen tilaustuotteen sisältöä ja tukee Helsingin Sanomien menestyksellistä digitaalista strategiaa, joka perustuu digitaalisten tilausten lisäämiseen. HS Vision sisällöt siis muotoillaan suoraan digitaaliseen ympäristöön. Digitaalinen HS Visio on osa Helsingin Sanomien tilausta.

”HS on kasvattanut tilaajamääriään jo neljättä vuotta peräkkäin. Kasvu tulee lähtökohtaisesti digitaalisista tilauksista. Vakavasti otettavan ja havainnollisen talousjournalismin tulevaisuus on ehdottomasti digitaalisessa kerronnassa”, Niemi sanoo.

HS Visio ja HS:n talousuudistus lanseerataan alkuvuonna 2021.

Mitä HS Visio tarjoaa markkinoijalle?

"Tuotekehityksemme perustuu asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. HS Visiokin syntyi tästä lähtökohdasta. Jos pystymme samalla vastaamaan myös mainostaja-asiakkaidemme tarpeisiin tämän haastavan kohderyhmän tavoittamisessa uskon, että onnistumisen edellytykset ovat olemassa”, toteaa uutismedian kaupallisten ratkaisujen kehittämisistä Sanomalla vastaava Pietari Korhonen.

HS Vision kohderyhmä ovat päättäjät, nuoret talous- ja teknologia-alan ammattilaiset sekä taloutta, teknologiaa ja tulevaisuutta koskevista aiheista kiinnostuneet lukijat.

"Kun vahvistamme rooliamme näiden kohderyhmien luottomediana, tarjoamme samalla vaikuttavan mediaympäristön ja kontekstin tätä segmenttiä tavoitteleville markkinoijille. Datan näkökulmasta rikastamme ja laajennamme olemassa olevia kohderyhmiämme ja luomme kokonaan uusia. HS Visio tarjoaa lisää hyvää ja kysyttyä kontekstia evästeiden jälkeiseen maailmaan”, Korhonen toteaa.

Katso myös:

HS Visio markkinoijalle

Erikoislähetys markkinoijille

Miten markkinoija tavoittaa yritysjohdon?

Liittyvät artikkelit
Kuukauden kamppis POK artikkelikuva

Maaliskuun kuukauden kamppis kertoo elämänmakuisia tarinoita

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Maaliskuussa haluttiin nostaa valokeilaan alueellisuus. Pirkanmaan Osuuskaupan Ihmiset ensin -teeman natiiviartikkelissa keskiössä on ison mainospinnan ja visuaalisen nokkeluuden sijaan elämänmakuinen, vahva tarina kaupan kulissien takaa.
Alueellinen mainonta
Kuukauden kamppis
Natiivimainonta
Uutismedia
Maaliskuun kuukauden kamppis kertoo elämänmakuisia tarinoita
Saana Vuolasvirta artikkelikuva

Massa- vai kohderyhmämedia? Molemmat!

Ilta-Sanomat tarjoaa laajaa valtakunnallista tavoittavuutta ja kiinnostavia kohderyhmiä samassa paketissa, Client Manager Saana Vuolasvirta kirjoittaa.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Massa- vai kohderyhmämedia? Molemmat!
Niina Aaltio artikkelikuva

Ilta-Sanomat on koko kansan kantapaikka

IS on ihmisläheinen brändi, jolla on tärkeä tehtävä suomalaisten arjessa, Head of Marketing Niina Aaltio kirjoittaa.
Näkemyksiä markkinoinnista
Omakynä
Uutismedia
Ilta-Sanomat on koko kansan kantapaikka