Videomarkkinointitoimisto Videolle Sanoman omistukseen

Videolle artikkelikuva

Yrityskauppa vahvistaa Sanoman markkinointipalvelujen palveluvalikoimaa.   

Sanoma Media Finland on ostanut Videolle Productions Oy:n. Videolle on vuonna 2014 perustettu digitaalisen videomarkkinoinnin toimisto, joka liiketoimintamalli perustuu ylivertaiseen osaamiseen videomarkkinoinnista, ketterään ja laadukkaaseen videotuotantoon sekä vahvaan markkinointiin, myyntiin ja tulosten ymmärtämiseen. 

Kauppa vahvistaa Sanoman B2B-asiakkailleen tarjoamaa palveluvalikoimaa kaiken kokoisille yrityksille.  Videolle Productions tulee osaksi Sanoma B2B:n markkinointipalveluiden liiketoimintayksikköä.

Mediaratkaisujen lisäksi Sanoma tarjoaa markkinoinnin palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat parantaa markkinointi-investointiensa tuottoa ja kasvattaa liiketoimintaansa.  

”Videolle yhdistää digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisensa laadukkaaseen videotuotantoon. Laajenevat videotuotannon palvelut tarjoavat asiakkaillemme ja toimistokumppaneillemme uusia kasvun mahdollisuuksia ja yhä vaikuttavampia markkinointiviestinnän keinoja. Myös helppous lisääntyy, kun asiakkaat saavat sisällöt ja mediajakelun halutessaan samalla kerralla. Haluamme palvella asiakkaitamme juuri niillä alueilla, joilla kysyntä on kova”, sanoo markkinointipalveluiden johtaja Aksel Hallama.   

Kuluttajat katsovat enemmän videosisältöjä kuin koskaan aikaisemmin. Myös yritysten välisessä viestinnässä ja markkinoinnissa liikkuvan kuvan rooli on kasvanut ja kasvaa. Kasvava kysyntä lupaa vahvaa ja jatkuvaa kasvua videomainonnalle.  

”Markkinaa ajaa erittäin vahva videotuotannon kysynnän kasvu. Meillä on vahva oma brändi ja luova kulttuuri, joista olemme ylpeitä, ja tuomme Sanomalle uudenlaista kyvykkyyttä. Yhdessä Sanoman kanssa pystymme jatkossa palvelemaan suomalaisia markkinoijia aiempaakin paremmin”, toteaa Videolle Productions Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Vuori

Yrityskauppa tarjoaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoja, työntekijöille tilaisuuden kokeilla uutta ja Videolle keinon kasvattaa osaamistaan. 

”Sanomalla on Suomen monipuolisin ymmärrys mediasta ja markkinoinnista sekä laaja asiakaskunta, joka tarjoaa meille erittäin kiinnostavia mahdollisuuksia. Yhdistämällä osaamisemme pystymme tekemään videomarkkinoinnin saralla maailmanluokan tekoja”, sanoo Videolle Productions Oy:n kehitysjohtaja Tapio Haaja

Videolle Productions Oy:n 24 työntekijää siirtyvät Sanoman palvelukseen.  

Liittyvät artikkelit
Verkkokauppa Kuukauden kamppis

Verkkokauppa.comin 30-vuotiskampanja erottuu ja tarjoaa aitoa 90-luvun tunnelmaa

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. Syyskuun valinta on Verkkokauppa.comin Back to '92.
Kuukauden kamppis
Näkemyksiä markkinoinnista
TV & video
Verkkokauppa.comin 30-vuotiskampanja erottuu ja tarjoaa aitoa 90-luvun tunnelmaa
Anna Lujanen artikkelikuva

Televisio elää ajassa – samoin siihen liittyvä terminologia

Englanninkielisillä sanoilla mennään vääjäämättä kohti maailmaa, jossa käytännössä kaikkien alojen ammattisanastot jäävät ilman suomenkielisiä vastineita. On kriittisen tärkeää, että Suomeen luodaan aktiivisemmin uusia sanoja, kirjoittaa Screenforcen Anna Lujanen. 
Näkemyksiä markkinoinnista
TV & video
Vieraskynä
Televisio elää ajassa – samoin siihen liittyvä terminologia
Case Bocuse dOr artikkelikuva

K-ryhmän teko suomalaisen ruokakulttuurin puolesta erottui edukseen

Tähtikokkien Bocuse d’Or -tv-ohjelma ja siihen liittyvät monipuoliset sisällöt tavoittivat erittäin hyvin ruokasisällöistä kiinnostuneita.
Case
Luovat ratkaisut
Natiivimainonta
Näkemyksiä markkinoinnista
Sisältömarkkinointi
TV & video
K-ryhmän teko suomalaisen ruokakulttuurin puolesta erottui edukseen