Display-mainonta Sanoman verkostossa hero

Display-mainonta

Sanoman verkostossa

Display-mainonnan keinoin pystytään vastaamaan monipuolisesti markkinoinnin eri tavoitteisiin, oli kyseessä sitten brändin tunnettuuden kasvattaminen tai liikenteen ohjaaminen mainostajan omille sivuille.

Päätelaiteriippumattomuus on mediankäytön nykypäivää myös kampanjasuunnittelun osalta. Päätelaiteriippumattomilla mainosratkaisuilla ihmiset tavoitetaan juuri niissä laitteissa, joita he kulloinkin käyttävät päivän mittaan. Koska päätelaiteriippumattomassa mainonnassa näytöt jaetaan suhteessa päätelaitteiden käyttöön, kampanjasuunnittelussa ei tarvitse miettiä miten näytöt jaetaan optimaalisesti eri kanaviin.

Sanoman display-ratkaisut

Digikokosivu

digikokosivu-laitteessa

Digikokosivu on vaikuttava päätelaiteriippumaton mainosratkaisu. Se näkyy kaikissa kyseisen median digitaalisissa kanavissa. Iso pinta-ala ja hyvä huomioarvo toimivat niin brändillisessä kuin taktisemmissakin kampanjoissa. Digikokosivu kasvattaa tutkitusti brändivaikutuksia.

Mainoksen mittasuhde on sama kuin printin kokosivuissa, joten printin kokosivut on sen avulla helppo tuoda myös digitaalisiin kanaviin. Lisäksi digikokosivun mainospaikalla pystyy helposti ajamaan useampi sivuista digitaalista mainosliitettä.

Digikokosivu on saatavilla Ilta-Sanomiin, Vauvaan, MeNaisiin ja Kodin Kuvalehteen. Lisäksi Helsingin Sanomissa digikokosivu on osa monikanavaista printti+digi-paketointia.

Katso digikokosivun aineisto-ohjeet

Sisääntulosivu

sisääntulosivu-laitteessa

Sisääntulosivu on Sanoman lifestyle-sivustoilla käytetty päätelaiteriippumaton mainosratkaisu. Se näkyy kävijälle koko ruudulla hänen tullessaan ensimmäistä kertaa päivän aikana kyseiselle sivustolle per laite.

Mainosratkaisuna sisääntulosivu herättää huomion ja tulee nähdyksi. Lähes 100 % viewabilityn lisäksi sisääntulosivut keräävät hyvin klikkejä ja toimivat tehokkaina liikenteen ohjaajina. Tyypillisesti kampanjat yltävät yli 2 % CTR:n. Sisääntulosivut sopivat erityisesti lanseerauksiin, brändiviestin vahvistamiseen ja visuaalisiin toteutuksiin. Mainosratkaisu vaikuttaa erityisesti tunnettuuden kasvattamiseen.

Sisääntulosivut myydään aikapohjaisesti ja niiden saamat näyttömäärät vaihtelevat hieman tavoittaen aina kaikki sivustolle ensi kertaa tulevat käyttäjät ollen sivuston ensimmäinen nähty viesti.

Katso sisääntulosivun aineisto-ohjeet

Cross-screen paraati

Cross-screen paraati

Cross-screen paraati on näyttävä päätelaiteriippumaton mainosmuoto, jolla tavoitat kohderyhmän laajasti. Kuluttajat tavoitetaan päivän aikana usean kosketuspinnan kautta ja tämä lisää toistoa ja vaikuttaa myönteisesti tunnettuuteen.

Cross-screen paraatin aineistona voi käyttää kuvaa, videota tai transformeria, jonka avulla voidaan esitellä useita tuotteita tai veistejä samaan aikaan. Mainos näkyy mobiilissa, tabletissa sekä desktopissa sivuston ylälaidassa.

Mainosratkaisu toimii sekä taktisen kampanjan tai brändisuhdetta rakentavan kampanjan osana. Ratkaisun avulla kasvatetaan sekä tunnettuutta että ostoaietta.

Katso cross-screen paraatin aineisto-ohjeet

Cross-screen paraati+tapetti

Cross-screen-paraatitapetti-laitteessa

Desktopin näyttävin mainosmuoto paraati+tapetti yhdistyy tässä tuotteessa mobiiliparaatiin.

Cross-screen paraati+tapetti on oikea valinta, kun haluat desktopissa parhaan mahdollisen huomioarvon ja yhdistää siihen mobiiliparaatin, mikä lisää peittoa, toistoa ja mainonnan tehoa.

Cross-screen paraati+tapetti näkyy sekä desktopissa että mobiilissa.

Katso cross-screen paraati+tapetti aineisto-ohjeet

Cross-screen boksi

cross-screen-boksi-laitteessa

Cross-screen boksi on päätelaiteriippumaton mainosmuoto, joka näkyy sekä mobiilissa että desktopissa.

Tämä mainosmuoto on erityisen toimiva silloin, kun halutaan selvitä monikanavaisesta kampanjasta yhdellä materiaalilla. Sama 300x250 px kokoinen materiaali näkyy desktopissa sponsoriboksi paikalla ja mobiilissa boksipaikalla.

Mainosratkaisua suositellaan erityisesti taktisiin kampanjoihin riittävällä toistolla.

Katso cross-screen boksin aineisto-ohjeet

Cross-screen pystyparaati

pystyparaati_desktop_mobiili.png

Cross-screen pystyparaati näkyy desktopissa lukittuna suurtaulupaikalla ja mobiilissa artikkeleiden välissä.

Pystyparaatin viewability ja huomioarvo ovat erittäin korkeita, koska lukittu mainospaikka liukuu sivuston oikeassa reunassa sitä mukaa kun käyttäjä rullaa sivustoa. Tällöin myös mainostajan viesti tulee selkeästi esiin ja jopa pidempiä taktisia viestejä on mahdollista tuoda pystyparaatiin.

Katso cross-screen pystyparaatin aineisto-ohjeet

 

Natiivinosto

Nayttopohjainen-natiivimainonta-nosto.png

Natiivinosto on päätelaiteriippumaton natiiviartikkeliin ohjaava mainos. Mainos voi sijaita joko median etusivulla uutisvirran keskellä tai artikkelin välissä. Natiivinosto on selkeästi merkitty mainokseksi ja erottuu journalistisesta sisällöstä mutta sulautuu luonnollisesti median yleisilmeeseen.

Natiivinosto on tarkoitettu liikenteen ohjaamiseen mainostajan omaan natiiviartikkeliin. Natiiviartikkeli voi sijaita Sanoman median alla tai mainostajan omalla sivustolla.

Katso natiivinoston aineisto-ohjeet

Chatbot

Chatbotin avulla on helppo aloittaa keskustelu kuluttajan kanssa. Se toimiikin parhaiten palvelullisella kulmalla ja myös liidien jalostamisessa ennen kuin kuluttaja ohjataan mainostajan sivulle.

Chatbot-toteutus ei ole sidottu mainospaikkaan, mutta se toimii parhaiten vertikaaliformaateissa, kuten digikokosivussa tai pystyparaatissa.

Tuotamme aineiston ja käsikirjoituksen asiakkaan aineistojen ja idean pohjalta.

Rich media -ratkaisut

Rich media -ratkaisut auttavat oikein käytettynä kampanjan tavoitteiden saavuttamisessa. Rich mediaa voi käyttää huomion kiinnittämiseen, useampien tuotteiden tai viestien esittelemiseen tai yhdessä sopivan luovan idean kanssa viihteellisen tai yllättävän ratkaisun luomiseen.

Perusratkaisuista ei veloiteta tuotantokustannuksia. Nämä mainosratkaisut pystymme myös toteuttamaan normaalien aineistoaikataulujen puitteissa.

Rich media -ratkaisut

Spin-cube-laitteessa

Spin Cube

Spin Cube sopii hyvin tilanteisiin, joissa bannerissa halutaan esitellä useampia eri tuotteita samalla.

"Kuutiossa" on mahdollista esittää 4–10 kpl 580 x 580 px -kokoista kuvaa.

Katso esimerkki >

Aineisto-ohjeet >

slider

Slider

Slider sopii hyvin tilanteisiin, joissa bannerissa halutaan esitellä useampia eri tuotteita samalla.

Sliderissa on mahdollista esittää 2–10 kpl 600 x 600 px -kokoista kuvaa.

Katso esimerkki >

Aineisto-ohjeet >

Deck-of-cards-laitteessa

Korttipakka

Korttipakka sopii hyvin tilanteisiin, joissa bannerissa halutaan esitellä useampia eri tuotteita samalla.

Korttipakkassa on mahdollista esittää 2–10 kpl 580 x 580 px -kokoista kuvaa.

Katso esimerkki >

Aineisto-ohjeet >

Transformer-laitteessa

Transformer

Responsiivinen mainosmuoto, joka mahdollistaa saman aineiston käyttämisen deskarissa, tabletissa ja mobiilissa. Mahdollistaa useampien tuotteiden esittelyn kerralla.

Transformerissa on mahdollista ajaa 5–10 kpl 600 x 600 px -kokoista kuvaa.

Aineisto-ohjeet >

Digikokosivun-liiteratkaisu-laitteessa

Digikokosivun liiteratkaisu

Erittäin toimiva monikanavainen liiteratkaisu kokosivun mainospaikalle, joka mahdollistaa digitaalisten liitteiden tekemisen.

Liitteissä voi olla 2–32 kpl 620 x 891 px -kokoista sivua.

Aineisto-ohjeet >

Videoparaati-mobiilivideoparaati-cross-screen-videoparaati-laitteessa

Videoparaati / mobiilivideoparaati / cross-screen videoparaati

Videoparaati on huomiota herättävä formaatti, jossa voidaan yhdistää brändiviesti kuluttajan taktiseen aktivointiin. Videomainos lähtee pyörimään automaattisesti.

Paraatipaikalla, joko mobiilissa ja/tai deskarissa oleva video voidaan pyörittää yksin jolloin se skaalautuu mainospaikalle tai 16:9 kokoisen videon seurana voi olla myös kuvabanneri.

Katso esimerkki >

Aineisto-ohjeet >

Flipboard-laitteessa

Flipboard

Paraatipaikalla oleva selattava liite, jossa mahdollista esitellä useampi tuote/tarjous.

Katso esimerkki >

Aineisto-ohjeet >