Suomen suosituin naistenlehti Me Naiset sekä maan kattavin puheenaihemedia IS ovat nyt samassa osoitteessa

Me Naiset artikkelikuva
Suomen suurin naisten mediabrändi Me Naiset vahvistuu entisestään. Me Naisten digitaaliset sisällöt löytyvät 1.9. alkaen osoitteesta IS.fi/menaiset. Yli kahden miljoonan kuukausitavoittavuuteen yltänyt Menaiset.fi tulee tarjoamaan osana IS.fi:tä entistä suuremman tavoittavuuden ja päiväkohtaisen peiton naiskohderyhmässä.

Nykyiseen Menaiset.fi-sivustoon verrattuna käyntien ennustetaan kasvavan 50 %. Osion ydinkohderyhmä tulee olemaan yli 35-vuotiaat naiset, mutta uudistuneen palvelun odotetaan kiinnostavan entistä enemmän myös nuorempaa naiskohderyhmää.

Hankkeen kunnianhimoisena tavoitteena on kasvattaa entisestään Me Naisten brändiä ja vahvistaa Ilta-Sanomien kykyä palvella naisyleisöjä. IS:n palvelun sisälle toteutettava Me Naisten digiympäristö on brändille uskollinen, ja sisällöt tuottaa Me Naisten toimitus. Sisältölupauksen ytimessä on puhua suoraan naisille tärkeistä asioista yhdessä naisten kanssa.

”Tulevaisuudessa Me Naisten digisisällöt tavoittavat entistä suuremman yleisön, mutta samalla pidämme kiinni siitä, mikä tekee Me Naisten sisällöistä erityisiä. Alustauudistus on meille hieno mahdollisuus rakentaa mainostajille houkutteleva digitaalinen ympäristö, jollaista Suomessa ei ole vielä nähty”, Me Naisten päätoimittaja Iina Artima-Kyrki sanoo.

IS.fi/menaiset tulee olemaan vahvasti Me Naiset -brändin mukainen ja tarjoaa mainostajalle laadukkaan ja vaikuttavan lifestyle-ympäristön. Osion ulkoasu, värimaailma, fontit ja artikkelityylit ovat Me Naisten omia. Me Naiset -osio erottuu omana kokonaisuutena myös IS.fi:n etusivulla päänavigaatiossa, ja brändätyt Me Naisten artikkelinostot nousevat IS.fi:n etusivulle uutisten rinnalle sekä näkyvät suosituimpien juttujen listauksissa.

Muutoksen yhteydessä IS MyStyle -osio loppuu, ja sen sisällöt tulevat löytymään Me Naisten Tyyli-alaosastosta. Me Naisten suosittu bloggaaja Kalastajan vaimo jatkaa omalla blogillaan myös IS.fi/menaisissa.

IS.fi/menaiset tarjoaa tutut IS.fi:n display- sekä natiivimahdollisuudet. Kysy lisää Sanoman yhteyshenkilöltäsi!