Tavoita oman alueesi asiakkaat jo ennen päivän ostopäätöksiä

Alueellinen HS artikkelikuva

Kohdenna mainoksesi Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle Helsingin Sanomien päivittäin ilmestyvässä alueellisessa Kauppapaikassa tai torstaisin ilmestyvässä Aluemarkkinat-markkinapaikassa.

Helsingin Sanomien alueellisen markkinoinnin ratkaisuilla tavoitat oman alueesi kuluttajat nopeasti ja luotettavasti.

Kauppapaikan aluejako muuttuu 10.1. alkaen.

Helsingin painos: Helsinki

  • Lukijamäärä 178 000

Espoon painos: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Lohja, Siuntio, Inkoo

  • Lukijamäärä Espoo ja Kauniainen 67 000. Espoon painoksella tavoitat tuhansia lukijoita myös lähiympäristöstä kuten esimerkiksi Kirkkonummelta, Vihdistä, Lohjalta ja Siuntiosta.

Vantaan painos: Tuusula, Kerava, Klaukkala, Sipoo, Porvoo, Nurmijärvi, Järvenpää, Hyvinkää

  • Lukijamäärä Vantaa 52 000. Vantaan painoksessa tavoitat tuhansia lukijoita myös lähiympäristöstä kuten esimerkiksi Tuusulasta, Sipoosta, Keravalta ja Porvoosta.

Alueellisen Kauppapaikan ja Aluemarkkinat-markkinapaikan ostajalle tarjoamme mahdollisuuden laajentaa kampanjan peittoa ja toimivuutta näyttöperusteisen Tuotenosto-mainosformaatin avulla.

Kyseessä on helppo ja matalan kynnyksen mainosratkaisu, joka muodostuu kuvasta, otsikkotekstistä, tuotekuvauksesta sekä haluttaessa aktivointipainikkeesta, jonka teksti on itse määritettävissä. Mainos näkyy Sanoman verkostossa.

Katso myös:

Helsingin Sanomien pääkaupunkiseudun paikallisuutisointi on jatkossa entistä digitaalisempaa – painettu versio HS Helsinki, Espoo ja Vantaa -lehdistä päättyy vuodenvaihteessa

Liittyvät artikkelit
Ukko.fi Kuukauden kamppis artikkelikuva

Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja

Ukko.fi haki markkinointijohtajaa Hesarin etusivun ilmoituksella. Ilmoitus on mainio esimerkki siitä, miten rekrymainontaa voi tehdä hauskasti, huomioita herättävästi ja isosti.
Kuukauden kamppis
Näkemyksiä markkinoinnista
Uutismedia
Toukokuun Kuukauden kamppis on Ukko.fi:n kekseliäs rekrytointikampanja