Tavoita oman alueesi asiakkaat jo ennen päivän ostopäätöksiä

Alueellinen HS artikkelikuva

Kohdenna mainoksesi Helsingin, Espoon tai Vantaan alueelle Helsingin Sanomien päivittäin ilmestyvässä alueellisessa Kauppapaikassa tai torstaisin ilmestyvässä Aluemarkkinat-markkinapaikassa.

Helsingin Sanomien alueellisen markkinoinnin ratkaisuilla tavoitat oman alueesi kuluttajat nopeasti ja luotettavasti.

Kauppapaikan aluejako muuttuu 10.1. alkaen.

Helsingin painos: Helsinki

  • Lukijamäärä 178 000

Espoon painos: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Lohja, Siuntio, Inkoo

  • Lukijamäärä Espoo ja Kauniainen 67 000. Espoon painoksella tavoitat tuhansia lukijoita myös lähiympäristöstä kuten esimerkiksi Kirkkonummelta, Vihdistä, Lohjalta ja Siuntiosta.

Vantaan painos: Tuusula, Kerava, Klaukkala, Sipoo, Porvoo, Nurmijärvi, Järvenpää, Hyvinkää

  • Lukijamäärä Vantaa 52 000. Vantaan painoksessa tavoitat tuhansia lukijoita myös lähiympäristöstä kuten esimerkiksi Tuusulasta, Sipoosta, Keravalta ja Porvoosta.

Alueellisen Kauppapaikan ja Aluemarkkinat-markkinapaikan ostajalle tarjoamme mahdollisuuden laajentaa kampanjan peittoa ja toimivuutta näyttöperusteisen Tuotenosto-mainosformaatin avulla.

Kyseessä on helppo ja matalan kynnyksen mainosratkaisu, joka muodostuu kuvasta, otsikkotekstistä, tuotekuvauksesta sekä haluttaessa aktivointipainikkeesta, jonka teksti on itse määritettävissä. Mainos näkyy Sanoman verkostossa.

Katso myös:

Helsingin Sanomien pääkaupunkiseudun paikallisuutisointi on jatkossa entistä digitaalisempaa – painettu versio HS Helsinki, Espoo ja Vantaa -lehdistä päättyy vuodenvaihteessa

Liittyvät artikkelit