HS.fi/perhe tarjoaa luotettavaa tietoa elämän tärkeään vaiheeseen

Anu Ubaud
Vauvan, Meidän Perheen ja Helsingin Sanomien perhettä ja vanhemmuutta koskevat sisällöt löytyvät jatkossa osoitteesta HS.fi/perhe. Tarjoamme näkökulmia ja vahvaa asiantuntijasisältöä perheiden tueksi, Helsingin Sanomien päätoimittaja Anu Ubaud kertoo.

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus on liittynyt osaksi Helsingin Sanomia. Vauvan, Meidän Perheen ja Helsingin Sanomien perhettä ja vanhemmuutta koskevat sisällöt löytyvät osoitteesta HS.fi/perhe. Kokonaisuudesta löytyy paljon tuoretta ja laadukasta luettavaa joka viikko. Jutut tuottaa uusi yhteistoimitus, jossa työskentelevät Meidän Perheen, Vauvan ja HS:n toimittajat.

”Pyrimme kattamaan suomalaisten lapsiperheiden hyvin monenlaisia todellisuuksia: kerromme perhearjesta, kasvatuksesta, parisuhteesta ja koko perheen hyvinvoinnista. Pienten lasten vanhemmat ovat hyvin tiedonjanoisia. Tarjoamme näkökulmia ja vahvaa asiantuntijasisältöä, kuten perhelehtemme ovat tehneet tähänkin asti”, Helsingin Sanomien päätoimittaja Anu Ubaud kertoo.

”Keskitymme digitaaliseen kasvuun vanhemmuuden aihepiirissä. Samaan aikaan pidämme tietysti kiinni hyvistä printtilehdistä ja uudistamme niitä.”

Vauva- ja lapsiperheiden kohderyhmässä tarve luotettavalle tiedolle on erityisen suuri.

”Tämä on meidän valttimme. Kaikenlaista tietoa on verkossa jaossa, mutta esimerkiksi lapsen terveys ja kasvatus ovat sellaisia asioita, joista halutaan tutkittua asiantuntijatietoa luotettavista lähteistä”, Ubaud sanoo.  

Helsingin Sanomilla on jo kokemusta siitä, että lifestylesisällöt sekä sitouttavat tilaajia että houkuttelevat myös uusia. HS on kasvattanut tilaajamääriään jo kolmena perättäisenä vuotena. Digitaalisten tilausten määrä on kasvanut erityisesti alle 40-vuotiaiden parissa. 

”Lapsiperheet ovat jo nyt todella iso digitaalisten sisältöjemme käyttäjäryhmä. Kasvupotentiaalia kuitenkin on vielä sekä pikkulapsiperheissä että koululaisten ja teinien vanhemmissa”, Ubaud toteaa.

Perheaihepiirin lisäksi Hesari kasvattaa hyvinvoinnin ja ruuan lifestylesisältöjään. Myös näitä sisältöjä tehdään yhteistoimituksissa, joissa työskentelee Sport-lehdestä sekä Glorian ruoka & viinistä ja Soppa365-palvelusta Hesariin siirtyneitä toimittajia.    

Uusi HS.fi/perhe

HS.fi/perhe
 • Vauvan, Meidän Perheen ja HS Vanhemmuuden digitaaliset sisällöt löytyvät jatkossa osoitteesta HS.fi/Perhe
  • Toimituksellinen sisältö Vauva.fi:stä siirtyy osoitteeseen HS.fi/perhe 31.3.2020 mennessä
  • Kaupalliset sisällöt säilyvät Vauva.fi:ssä vuoden 2020 loppuun
 • HS tarjoaa markkinoijille luotettavan ja uskottavan mediaympäristön sisällöissä, joissa asiantuntijuus koetaan ensiarvoisen tärkeäksi
 • HS:n avulla markkinoija tavoittaa jatkossa entistä laajemman yleisön ja mainonnan näyttötiheys kasvaa
 • Tarjolla on jatkossa entistä parempia kohdennusmahdollisuuksia lapsiperheiden kohderyhmälle: lapsiperheet oli yksi suosituimmista ja eniten kasvaneista datan kohdennusvaihtoehdoista Sanoman verkostossa vuonna 2019
 • Osa Vauva.fi:n artikkeleista oli aiemmin maksullisia tähtiartikkeleita; myös HS.fi:ssä osa jutuista tulee olemaan maksullisia timanttiartikkeleita
 • Painetut lehdet, Vauva ja Meidän Perhe, jatkavat ilmestymistään kuten ennenkin
 • Vauva.fi jatkaa perhe-elämään keskittyvänä keskustelupalveluna.