Uutismedian etusivu

valtakunnallista ja alueellista vaikuttavuutta

Monikanavainen etusivu on ohittamaton mainospaikka, jolla synnytät puheenaiheita ja saat aikaan toimintaa. Meiltä saat maan johtavien uutismedioiden monikanavaiset etusivut helposti yhdeltä luukulta.

Hesarin etusivu on tutkitusti tehokas

 

Sanoma crossmedia tutkimukset 2018-2020
Sanoma crossmedia tutkimukset 2018–2020 (etusivut)

 

HS etusivun monimediallisuus lisää tutkitusti kampanjasi vaikuttavuutta. Lukijan nähdessä mainontaa sekä painetussa lehdessä että HS.fi:ssä, kasvoi mainonnan teho verrattuna niihin, jotka olivat nähneet mainoksen vain toisessa mediassa.

Varaa oma etusivusi 2023 ennakkoon nyt!

Katso ohjeet

Näin asiakkaamme onnistuivat uutismedian etusivun avulla

Luukkoselle haettiin seuraajaa Hesarin etusivulla

Kampanjan vastaanotto oli 95-prosenttisesti positiivinen

 

Porisuhdeneuvoja 1920x1080.png

Hesarin etusivu näkyi kävijämäärissämme merkittävänä piikkinä. Liikennettä Porin kaupungin sivuille oli 43 % enemmän kuin normaalina päivänä ja Porisuhde-kampanjasivulle liikenne kasvoi huikeat 275 %. Huomio oli mitattavissa. Kaikki mitä uskalsimme edes toivoa täyttyi, ja tuli vähän extraakin. Olemme äärettömän tyytyväisiä.”

– Sanna Närä, viestintäjohtaja, Porin kaupunki

Aamulehden ja HS:n etusivut toivat kävijäpiikkejä Pohjola Rakennuksen sivuille

 

Pohjola Rakennus artikkeli

Helsingin Sanomien ja Aamulehden etusivut ovat itsessään tietynlainen instituutio, joka vie brand safetyn omalle tasolleen. Molempien lehtien etusivut ovat olleet meille ehdottoman tärkeitä brändimielikuvan kehittämisessä.”

–Ville Kuusimaa, brändi- ja markkinointipäällikkö, Pohjola Rakennus Oy

HS-etusivu toi vipinää Aleksi 13 -tavaratalon loppuunmyyntiin

 

HS-etusivu---Aleksi-13.jpg

 

Helsingin Sanomien etusivua parempaa ilmoittelupaikkaa ostovoimaisten pääkaupunkiseutulaisten tavoittamiseksi ei ole. Saavutimme ilmoituspäivänä merkittävän kasvun myyntiin ja kävijämääriin. Vaikutus ei jäänyt vain yhteen päivään, joten olemme erittäin tyytyväisiä panos-tuotos-suhteeseen."

–Tarja Malinen, Head of Marketing, Luhta
 

Lue lisää

HS etusivu toi Beelyn sivuille 700 % kävijämäärän kasvun

 

Beely HS etusivu artikkelikuva

 

Kampanjan avulla liikenne kasvoi yli 700 % verrattuna vastaavaan ajankohtaan. Sivustolla vietetty aika sekä vaihtoautoliidien määrä kasvoi huomattavasti edelliseen päivään verrattuna. Elo-syyskuun myyntimme on ylittänyt tavoitteemme ja uskon, että tämän on aiheuttanut laaja markkinointi Sanoman kaikissa kanavissa."

– Jonna Hiltunen, markkinointijohtaja, Beely

Hesarin etusivu toi Huaweille myyntiennätyksiä

 

Huawei

 

Hesarin etusivulla on ihan kulttiasema. Se luo tunnettuutta, saa hyvän huomioarvon ja ihmiset antavat siitä proaktiivisesti palautetta.”

– Elina Takala, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Huawei 

Hesarin monikanavainen etusivu auttoi Moi Mobiilia saamaan merkittäviä tuloksia

 

HS-etusivu-Moi-Hero

Vähän lahkeissa tutisi, kun muutimme kolmen vuoden jälkeen mainonnan viestin kuuden euroon simmistä rajattomaan turboon. loppujen lopuksi kaikki meni hyvin: teimme kaikkien aikojen parhaan myynnin kesällä ja Q3:lla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten Hesarin monikanavainen etusivu tukee tunnettuuden kasvua ja jopa suoraan mitattavaa myyntiä, kun mainos ohjaa kuluttajaa aktiivisesti verkkoon.”

– Ulla Koivula, markkinointi- ja myyntijohtaja, Moi Mobiili

Case Coca-cola

Case Coca-Cola – Helsingin Sanomien monikanavainen etusivu

 

82 %
huomioarvo
90 %
lukuarvo
Helsingin Sanomien monikanavainen etusivu - Case Coca-Cola

 

Coca-Colan punainen pakkausuudistus on sellainen muutos, josta kertominen Hesarin etusivulla on jo viesti itsessään. Kyseessä on suuri historiallinen muutos, jonka merkittävyyttä ja huomioarvoa näyttävä etusivu korostaa."

–Tuuli Turunen, Head of Marketing, Coca-Cola Finland

Case Finlayson

 

HS Etusivu Finlayson

Aina kun meillä on jotain tärkeää kerrottavaa, haluamme sille arvoisensa paikan. Meille HS:n etusivu täyttää erinomaisesti tämän tarpeen. HS:n etusivua on vaikea ohittaa.”

– Jukka Kurttila, Finlayson