Uutismedia-hero.jpg

Sanoman uutismedia

Uutinen on aina huomionarvoinen.
Siksi uutismedia on ainutlaatuinen paikka markkinoijalle.

Uutiset ovat taidokkaasti kerrottuja tarinoita, jotka päästävät meidät lähelle ja antavat nähdä kauas. Kaikki mitä uutisten yhteydessä näemme, saa uuden arvon. Siitä tulee meille tärkeää. Ja Sanoman uutismedioissa tärkeästä tulee kiinnostavaa.

Tältä sivulta löydät lisää tietoa markkinoinnista Sanoman uutismedioissa sekä ideoita ja inspiraatiota työsi tueksi.

Sanoman uutismedioilla on vahva suhde lukijoihinsa

Uutinen voi olla kiehtova, innostava tai pysäyttävä, mutta koskaan se ei ole yhdentekevä. Mitä ikinä uutissisällöt ovatkaan, niitä yhdistää lukijan tarve ymmärtää, mitä ympärillä tapahtuu juuri nyt. Siksi uutismedia on ainutlaatuinen paikka markkinoijalle.

Sanoman uutismedioilla tavoitat miljoonayleisön laadukkaassa ympäristössä. Yleisön, joka on ostovoimaista, tiedonhaluista ja aktiivista. Ympäristössä, joka on luotettava ja jossa mainonta koetaan palveluna, jopa inspiraation ja ideoiden lähteenä. Uutismediaa myös käytetään keskittyneesti.

Uutismediasisällölle merkityksellistä on journalististen periaatteiden mukainen totuudenmukaisuus, ajankuva ja puolueettomuus. Laatu ja luotettavuus ovat tässä ajassa entistä tärkeämpiä, kun kaiken mediahälyn keskellä väärän ja oikean erottaminen voi olla haasteellista. Sanoman toimituksissa työskentelee Suomen osaavimmat ja motivoituneimmat tekijät, joka on lähtökohta laadukkaalle journalismille.

Tämä tekee uutismediasta erinomaisen ympäristön viestillesi kanavasta tai päätelaitteesta riippumatta.

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on aidosti monikanavainen uutismedia: lukija voi lukea sisältöä missä tahansa, koska tahansa ja millä laitteella tahansa. Hesarilla on ainutlaatuinen ja läheinen lukijasuhde. Lukijat kuluttavat sisältöä monipuolisesti, säännöllisesti ja syvällisesti.

Mainostajalle Helsingin Sanomat tarjoaa luotettavan mediaympäristön, jolla tavoittaa monikanavaisesti yli miljoona ostovoimaista kuluttajaa päivässä.

Mainonta Helsingin Sanomissa koetaan laadukkaana, hyödyllisenä ja luotettavana. Siksi mainonta toimii ja saa aikaan kauppaa.

Katso mediatiedot

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat on Suomen luetuin uutis- ja puheenaihemedia ja yksi kolmesta suomalaisten päivittäin käyttämästä sovelluksesta. Ilta-Sanomilla on suomalaisittain ainutlaatuinen asema luetuimpana kotimaisena mediana: Ilta-Sanomat kannustaa suomalaiset ulos kuplistaan avaamaan silmänsä. 

Digitaalisuuden myötä Ilta-Sanomat on kasvanut iltapäivälehdestä monikanavaiseksi digitaaliseksi palveluksi, jonka sisällön parissa viihdytään vuorokauden ympäri.

IS.fi on massamedia ja kohderyhmämedia yhdessä paketissa. Laajoilla uutisosioilla tavoitat kuluttajan valtakunnallisesti ja teemaosioilla kohderyhmittäin. Ilta-Sanomien koko palvelun profiili vastaa Suomen kansaa, mutta eri osioissa profiileissa on suuria eroja. Teemaosiot ovat hyvä mahdollisuus tavoittaa erilaisia kohderyhmiä oikeanlaisessa mediaympäristössä.

Katso mediatiedot

Aamulehti

aamulehti_digi_artikkelikuva_1280x1280-600x600.png

Aamulehti - Pirkanmaan parhaaksi vuodesta 1881.

Meiltä saat nopeimmin ja tarkimmin uutiset kaikesta, mikä pirkanmaalaisen ihmisen lähellä on merkityksellistä, sekä Suomen ja maailman tärkeät asiat. Joka päivä, ympäri vuorokauden.

Me kerromme kaiken tarpeellisen mielekkäästä työstä, arjesta ja juhlasta, perhe-elämästä, asumisesta, terveydestä ja liikkumisesta. Kerromme rakastetuimmista henkilöistä ja kiinnostavimmasta kulttuurista. Lähetämme suorana läheisimpiä otteluita ja paikallisia tapahtumia, useita satoja vuodessa – urheilussa pääsarjapalloilusta junioriturnauksiin: jalkapalloa, koripalloa, lentopalloa, voimistelua, frisbeegolfia. Ja juhlistamme talousalueen lujaa osaamista ja tinkimätöntä työtä taloudessa, yrittämisessä, tieteessä, tekniikassa, kulttuurissa ja urheilussa. Kerromme ylpeästi oman alueemme paikallisista, kansallisista ja globaaleista valopilkuista, asiantuntevimmin Suomessa.

Katso mediatiedot

Satakunnan Kansa

Kun ihmiset haluavat tietää, mitä Porissa ja Satakunnassa tapahtuu, he tulevat ensimmäisenä meidän luoksemme. Ilman Satakunnan Kansaa maakunta ei tulisi toimeen.

Satakunnan Kansa kertoo siitä, mikä on ihmisille tärkeää: Lähetämme suorana koko maakunnan vanhojentanssit tai kerromme mitä Ässien kulisseissa tapahtuu ja miten Pori Jazz tuo maailmantähdet satakuntalaisten kuultavaksi.

Satakunnan Kansaa on tehty sukupolvien ketjussa lähes 150 vuotta ja yhtä kauan ovat mainostajat luottaneet Satakunnan Kansaan markkinoinnin kumppanina. Olemme jatkossakin uudistuva ja asiakaslähtöinen markkinoinnin luottokumppani.

Katso mediatiedot

Satakunnan-Kansa.jpg

Aluemediat – Paikallislehdet


Paikallislehti on mukana niin aamukahvipöydässä kuin elämän suurissa käännekohdissa. Me kuljemme lukijamme kanssa ensimmäiseen koulupäivään, painamaan ylioppilaslakin päähän, ostamaan asuntoa, harrastamaan, ruokaostoksille - iloihin ja suruihin, arkeen ja juhlaan.

Sisältöjämme voi lukea kaikissa kanavissa, ja lukijamme ovat sitoutuneet tuttuihin paikallisiin lehtiin. Halutussa, tilatussa mediassa myös mainonta toimii.

Tuttu, paikallinen lehti on luotettava kumppani lukijalle ja mainostajalle.

Katso mediatiedot:

Nokian uutiset mobile

Näkemyksiä uutismediasta

aluemediat_uutissivustot_uudistuivat_jakokuva.jpg

Maakunta- ja paikallismedioiden verkkosivujen ja sovelluksen ilme päivittyi – tuttuus säilyy vaikka mainospaikat uudistuvat

Sanoman omistukseen keväällä siirtyneiden maakunta- ja paikallismedioiden digitaaliset palvelut uudistuivat viikonloppuna. Verkkosivut ja uutissovellus saivat uuden ilmeen. Käyttöön otettu digitaalinen tekniikka ja sen kehityksen voimavarat ovat Suomen parhaat.
Uutismedia
Maakunta- ja paikallismedioiden verkkosivujen ja sovelluksen ilme päivittyi – tuttuus säilyy vaikka mainospaikat uudistuvat

Caset, joista tuli sanomista

Case Ainu hero

Case Ainu – Pitkäkestoinen sisältöyhteistyö näkyi myynnissä

Vuoden kestänyt sisältöyhteistyö kasvatti Ainun tunnettuutta sekä vaikutti positiivisesti myyntiin ja brändimittareihin.
Ainu
Case Stockmann hero

Case Stockmann – Syksyn muotinäytös kiinnosti ja kasvatti ostoaikomusta

Natiiviartikkelit syksyn muotinäytöksestä onnistuivat tavoittamaan lukijat hyvin. Harkinta ja ostoaikomus kasvoivat. Kokonaisuutta pidettiin kiinnostavana, viihdyttävänä ja erottuvana.
Stockmann
Real-case-hero.jpg

Case Fazer Real Kaura – HS etusivu kasvatti ostokiinnostusta

Fazer Real Kauran onnistunut lanseeraus ylitti myyntitavoitteet selvästi. Helsingin Sanomien monikanavainen etusivu herätti kiinnostusta erilaisuudellaan, mikä johti myös kasvaneeseen ostokiinnostukseen mainoksen nähneiden parissa.
Fazer Real Kaura