Sanoma uutismedia

Sanoma uutismedia

Sanoman uutismedioilla tavoitat yleisön laadukkaassa ympäristössä. Yleisön, joka on ostovoimaista, tiedonhaluista ja aktiivista. Ympäristössä joka on turvallinen ja jossa mainonta koetaan  palveluna. Tavoitat miljoonayleisön tai vain haluamasi kohderyhmän.

Sanoman uutismedioilla on vahva suhde käyttäjiin

Laatu ja luotettavuus ovat tässä ajassa entistä merkityksellisempiä. Kaiken mediahälyn keskellä väärän ja oikean erottaminen on haasteellista. Sanoman toimituksissa on Suomen osaavimmat ja motivoituneimmat tekijät, joka on lähtökohta laadukkaan journalismin tekemiselle.

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat

Vastaava päätoimittaja Kaius Niemi esittelee toimituksen

Helsingin Sanomat on aidosti monikanavainen uutismedia: lukija voi lukea sisältöä missä tahansa, koska tahansa ja millä laitteella tahansa. Hesarilla on ainutlaatuinen ja läheinen lukijasuhde. Lukijat kuluttavat sisältöä monipuolisesti, säännöllisesti ja syvällisesti.

Mainostajalle Helsingin Sanomat tarjoaa luotettavan mediaympäristön, jolla tavoittaa monikanavaisesti yli miljoona ostovoimaista kuluttajaa päivässä.

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat - kun haluat tavoittaa suomalaiset nopeasti ja tehokkaasti

Ilta-Sanomat on iltapäivälehtien markkinajohtaja. Ilta-Sanomat ei ole vain iltapäivälehti, vaan monikanavainen digitaalinen palvelu, jonka sisältöjen parissa viihdytään vuorokauden ympäri.

HS metro

HS Metro

HS Metrossa uutiset ja päivän puheenaiheet ovat tiiviissä paketissa. HS Metrossa yhdistyvät Hesarin vahva uutisjournalismi ja Metron asenne. Lehden sisällöissä korostuvat pääkaupunkiseudun alueellisten uutisten lisäksi erilaiset teemat mm. hyvinvointi, ruoka, terveys, koti ja autot. HS Metrosta löytyy myös kaikki pääkaupunkiseudun menot.

Caset