Video

Videomainonta

Liikkuvan kuvan sisältöjä kulutetaan TV:n lisäksi yhä enemmän netti-tv:stä tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin avulla. Liikkuva kuva on tehokas brändimainonnan väline ja online-kanavan ansiosta videomainonta soveltuu perinteistä tv-mainontaa paremmin myös taktisempaan kampanjointiin.

Liikkuvalla kuvalla ja äänellä kerrotaan tarinoita ja saadaan aikaan tunnereaktioita, jotka vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Tarinoiden avulla mainostaja jää myös tutkitusti paremmin kuluttajan mieleen. 

Videomainonnan tuotteet

Videomainonta luokitellaan instream tai outstream -videomainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä videomainonta esitetään. Instream eli spottimainonta esitetään liikkuvan kuvan sisällön yhteydessä, kun taas outstream -videomainontaa on esimerkiksi uutissivustolla upotettuna diplay-mainokseen. 

 

Instream

Instream-videomainonnan tuotteita ovat  Ruutu VideoverkostoRuutu Premium sekä Ruutu Videoverkosto Lyhyet 

Outstream

Outstream-videomainonta tarkoittaa kaikkea Ruutu Videoverkoston ulkopuolella olevaa videomainontaa Sanoma Verkostossa

 

Huippuetu loppukevääksi

Huippuetu loppukevääksi: 20 % lisää mainosnäyttöjä instream-videokampanjoihin

Ruutu-palvelun katselu kasvaa tällä hetkellä todella voimakkaasti Nelonen Median isojen ilmiöohjelmien ansiosta. Selviytyjät SuomiThe Voice of FinlandSykeTemptation Island SuomiThe Wall Suomi sekä FOX:n ja National Geographicin ohjelmistojen lisääminen Ruutuun ovat tuoneet alkuvuonna 35 % kasvun katseluun (1−2/2019 vs 1−2/2018).
 
Alkuvuoden kovan katselun kasvun ja loppukevään erittäin hyvän katseluennusteen vuoksi haluamme tarjota videomainostajillemme extraedun kampanjoihin. Annamme veloituksetta 20 % lisää mainosnäyttöjä kaikkiin viimeistään 31.5.2019 alkaviin instream-videokampanjoihin, joiden nettosumma ylittää 10 000 €. Veloituksettomat mainosnäytöt ajetaan kohdentamattomana. Ruutu Premiumiin ja Ruutu Videoverkostoon ostettuihin kampanjoihin annetaan takuu loppuun asti katselusta myös lisänäyttöihin.

Kysy lisää myynnin yhteyshenkilöltäsi >

Ajankohtaista videosta

Hinnat - Aineistotiedot - Yhteystiedot