Videomainonta

Liikkuva kuva on tehokas brändimainonnan keino ja online-kanavan ansiosta videomainonta soveltuu perinteistä tv-mainontaa paremmin myös taktisempaan kampanjointiin. Liikkuvan kuvan sisältöjä kulutetaan TV:n lisäksi yhä enemmän netti-tv:stä tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin avulla.

Liikkuvalla kuvalla ja äänellä kerrotaan tarinoita ja saadaan aikaan tunnereaktioita, jotka vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Tarinoiden avulla mainostaja jää myös tutkitusti paremmin kuluttajan mieleen. 

Videomainonnan ratkaisut

Videomainonta luokitellaan instream tai outstream -videomainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä videomainonta esitetään. Instream eli spottimainonta esitetään liikkuvan kuvan sisällön yhteydessä, kun taas outstream-videomainontaa on esimerkiksi uutissivustolla upotettuna display-mainokseen.

Videotuotanto

Valjasta liikkuvan kuvan voima käyttöösi ammattilaisten avulla

Videomarkkinointitoimisto Videolle on nyt osa Sanomaa. Videolle yhdistää strategia-, tuotanto-, media- ja dataosaamisen voittavaksi videomarkkinoinniksi kaikenkokoisissa projekteissa. 

Lue lisää

Interaktiiviset videot

Katso demovideot ja tutustu Sanoman interaktiivisiin mainosratkaisuihin.
Interaktiivisilla mainosmuodoilla sitoutat asiakkaita tehokkaasti brändisi pariin.

Select

 

Select

Select koostuu aloitusvideosta ja kahdesta tai useammasta vaihtoehtoisesta videosta. Kuluttaja voi itse valita häntä enemmän kiinnostavan mainosvideon. Ilman valintaa, mainostajan asettama oletusvideo pyörii automaattisesti loppuun.

Extend

 

Extend

Extend koostuu aloitusvideosta ja pidemmästä videomainoksesta. Kuluttaja voi halutessaan katsoa samasta aiheesta pidemmän mainosvideon. Ilman valintaa, aloitusvideo pyörii loppuun ja mainos päättyy.

Button

 

Button

Button koostuu mainosvideosta ja yhdestä tai useammasta aktivoinnista mainoksessa. Aktivoinnin avulla mainostaja voi tehostaa brändivideon taktisuutta ja saada kuluttajan reagoimaan mainokseensa haluamallaan tavalla.

Quiz

 

Quiz

Luo hyvä muistijälki kuluttajalle, hauskan Quiz-mainosformaatin avulla. Mainos koostuu sovitusta määrästä kysymyksiä tai vastauksia, joilla mainostaja voi tuoda esille tietoa omasta brändistä. Quiz on kiva tapa sitouttaa kuluttaja ja saada hänet viettämään aikaa brändin parissa.

Shoppable Ad

 

Shoppable Ad

Shoppable ad koostuu videosta ja sen päälle tuoduista tuotetiedoista. Luo taktinen mainosvideo, jossa kuluttaja voi tutustua tuotteisiin videon yhteydessä tai siirtyä suoraan verkkokauppaan tuotesivulle.

Ruudun luovat erikoisratkaisut

Ruudun luovien erikoisratkaisujen avulla voit hyödyntää liikkuvan kuvan tarinallista kerrontaa, sekä lineaari TV:n tuttuja ratkaisuja videomainonnassa.

 

Katkohaltuunotto

katkohaltuunotto

Mainostaja voi ostaa Ruudusta kokonaisen mainoskatkon. Tässä mainostaja voi hyvin hyödyntää  lineaarisen TV:n pidempiä mainosvideoita ja saada lisäpeittoa kampanjalleen. Mainoksen maksimi pituus on 150 s.

 

Katkopromootio

katkopromootio

Mainostaja voi ostaa saman mainoskatkon ensimmäisen ja viimeisen mainospaikan. Tässä mainostaja voi hyödyntää videomainonnan tarinallisuutta.

 

Hinnat aineistotiedot yhteystiedot

Hinnat, aineistotiedot ja yhteystiedot

Näkemyksiä TV- ja videomainonnasta

Kuukauden kamppis DNA Netti Apuri

Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos

Kuukauden kamppis on Sanoman kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. DNA:n Netti Apuri -kampanja viihdyttää ja oivalluttaa.
Kuukauden kamppis
TV & video
Helmikuun kuukauden kamppis on DNA:n hyvän mielen tv-mainos